Τρίτη 23 Απριλίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Οι κλέφτες μπήκαν στο μαντρί και…άρμεξαν τα πρόβατα!!!


Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένα συμβάν που εκ πρώτης όψεως προκαλεί άφθονο γέλιο, όμως με μια δεύτερη ανάλυση όσο και αν φανεί υπερβολικό φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις που θα μπορούσαν να συγκριθούν μόνο με αντίστοιχες από την εποχή της Κατοχής.
Όλα συνέβησαν προ ημερών σε χωριότης Αιτωλοακαρνανίας, όταν ένας κτηνοτρόφος αντίκρισε παραβιασμένη την πόρτα που οδηγούσε στο μαντρί με τα πρόβατά του…. Αμέσως το μυαλό του πήγε στο κακό νομίζοντας ότι επρόκειτο για ζωοκλοπή, κάτι που τελικά δεν ίσχυε καθώς διαπίστωσε ότι δεν έλειπε κανένα πρόβατο.
 Στη συνέχεια όμως, αυτό που αντιλήφθηκε ότι είχε συμβεί δεν το χωρούσε με τίποτα ο ανθρώπινος νους. Σύμφωνα με πληροφορίες στο μαντρί όντως είχαν μπει άτομα, τα οποία «έκλεψαν» το γάλα από τα ζώα. Συγκεκριμένα, άρμεξαν όλα τα πρόβατα, ενώ όπως αποδείχθηκε η ποσότητα ήταν τόσο μεγάλη που άφησαν μια καρδάρα με γάλα ως «δώρο» στον έκπληκτο κτηνοτρόφο!!!! 
Αναμφισβήτητα είναι ένα πρωτοφανές περιστατικό, αν και κάτι μας λέει πως από εδώ και στο εξής στο άκουσμα τέτοιων ειδήσεων δε θα πρέπει να σαστίζουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: