Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Συγχαρητήρια μηνύματα Δημάρχου Νίκου Καλαντζή και Αντιδημάρχου Ζήκου Ρεμπή για την άνοδο του Α.Γ.Ο.Θεσπρωτικού


Αξιότιμε κ. πρόεδρε του ΑΓΟΘ
Με την παρούσα θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την άνοδο της ανδρικής ομάδας του μπάσκετ στην α' κατηγορία, μετά και τα άκρως πετυχημένα αποτελέσματα στα παιχνίδια των playoffs.
Παρακαλώ όπως μεταφέρετε στους αθλητές, τον προπονητή, αλλά και τους φιλάθλους του Α.Γ.Ο.Θ. τα συγχαρητήριά μου για τον δίκαιο προβιβασμό της ομάδας, μία επιτυχία που απηχεί της συστηματικής όσο και σκληρής δουλειάς που γίνεται στον Σύλλογο και έρχεται σε συνέχεια άλλων σημαντικών επιτυχιών συλλόγων της περιοχής.
Με την ευκαιρία να ενημερώσω ότι η δημοτική αρχή και εγώ προσωπικά, θέτοντας τον Αθλητισμό στον Δήμο σε πρώτιστη προτεραιότητα, έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στο Θεσπρωτικού, το οποίο θα αποτελέσει ένα επιπλέον κίνητρο για την ενασχόληση των νέων της περιοχής και ταυτόχρονα θα βοηθήσει τους συλλόγους να έχουν τη δική τους στέγη' και να αυξήσουν τις επιδόσεις τους.
Συγχαρητήρια και πάλι! Εύχομαι συνέχιση των επιτυχιών και καλό Πάσχα!

Με εκτίμηση
Καλαντζής Νικόλαος
Δήμαρχος Δήμου Ζηρού

Συγχαρητήριο μήνυμα Ζήκου Ρεμπή Αντιδημάρχου Δ.Ε. Θεσπρωτικού Δήμου Ζηρού


Αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, τον προπονητή, τη διοίκηση αλλά και τον κόσμο του Α.Γ.Ο.Θ. ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας, για την άνοδό του στην Α' κατηγορία μπάσκετ των ανδρών. Οι τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στα playoffs, όσο και η ευρεία σε έκταση σκορ επικράτηση με 72-45 στον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στην ανταγωνιστική ομάδα του Άκτιου Απόλλωνα Πρέβεζας, φανερώνουν και τη δυναμική του φετινού συλλόγου, που δίκαια κατακτά την άνοδο.
Το ιστορικό επίτευγμα του Α.Γ.Ο.Θ., είναι επιτυχία της πόλης του Θεσπρωτικού και έρχεται σε συνέχεια άλλων σημαντικών επιτυχιών συλλόγων της περιοχής, κάτι που δείχνει και την ανοδική πορεία του αθλητισμού στον τόπο μας.
Ταυτόχρονα δε, αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο ενασχόλησης με τον Αθλητισμό όλων των νέων παιδιών της ευρύτερης περιοχής.
Και εις ανώτερα! 
Συγχαρητήρια και πάλι!  


Με εκτίμηση,
Ρεμπής Ζήκος
Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Θεσπρωτικού Δήμου Ζηρού

Δεν υπάρχουν σχόλια: