Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Είναι νέος και έχει όρεξη για δουλειά. Παύλος Φραγκούλης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πρέβεζας, με τον '''Ηπειρος Όλον-Δημήτρης Δημητρίου''Μπορεί να είναι μόλις 34 ετών ωστόσο μετρά ήδη αρκετά χρόνια στην πολιτική σκηνή, αφού από τα φοιτητικά του χρόνια ήδη είχε έντονη συνδικαλιστική δράση.
Ο λόγος για τον Παύλο Φραγκούλη, ο οποίος στις εκλογές της 26ης Μαίου, ζητάει την ψήφο των πολιτών του νομού Πρέβεζας, αφού συμμετέχει στον συνδυασμό του Δημήτρη Δημητρίου ‘’Ήπειρος Όλων’’.
Ο 34χρονος ελεύθερος επαγγελματίας αλλά και διαιτητής football League, κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα και διαφημίζει την πόλη της Πρέβεζας, σε όλη την χώρα.
Και μπορεί για κάποιους να μην είναι γνωστό, ωστόσο ο Παύλος ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2015 με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, όπου και αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στον Νομό Πρέβεζας.
Αλλά καλύτερα ας ρίξουμε μία σύντομη ματιά στο βιογραφικό του έτσι όπως υπάρχει στο site του συνδυασμού ‘’Ήπειρος όλων΄΄…Ποιος είναι o Παύλος Φραγκούλης.
Ο Φραγκούλης Παύλος γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 1985. Μεγάλωσε, ζει και εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας στην πόλη της Πρέβεζας. Σπούδασε κ αποφοίτησε από τη Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης. Κατά τα φοιτητικά του χρόνια ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση με την ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου Κρήτης επί 5 συναπτά έτη, όπου κ διετέλεσε Εκπρόσωπος όλων των φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης στο Πρυτανικό Συμβούλιο, Εκπρόσωπος των φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων στη Σύγκλητο του Πολυτεχνείου Κρήτης, Εκπρόσωπος των φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων στη Γενική Συνέλευση των καθηγητών της σχολής και Υπεύθυνος επαγγελματικών δικαιωμάτων της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων. Ήταν μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Πρέβεζας. Επίσης, είναι Διαιτητής Ποδοσφαίρου (FOOTBALL LEAGUE) κ υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Πρέβεζας. Ήταν Υποψήφιος Βουλευτής νομού Πρέβεζας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στις βουλευτικές εκλογές του 2015 όπου κ αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στο σύνολο του ψηφοδελτίου. Είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ Πρέβεζας και έχει πάρει μέρος σε πληθώρα Συνεδρίων κ συζητήσεων πολιτικού περιεχομένου

Δεν υπάρχουν σχόλια: