Υλικά Για 4
άτομα
450
γραμμάρια ζυμαρικά λιγκουίνι
350
γραμμάρια γαρίδες κατεψυγμένες
-
καθαρισμένες
350
γραμμάρια τομάτες
1
κρεμμύδι
2
σκελίδες σκόρδο
4
κυταλιές σούπας
ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι
πιπέρι
Τυρί
τριμμένο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση συνταγής
Βάζετε σε ένα μεγάλο τηγάνι το σκόρδο,
τις γαρίδες ,
λάδι και ρίγανη και τηγανίζετε
σε χαμηλή φωτιά.
Στην συνεχεια προσθέστε τις
τομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες,
λίγο αλάτι και λίγο φρεσκοτριμμένο
πιπέρι.
Σκεπάζετε
και αφήστε να δέσει η σάλτσα για περίπου
10 λεπτά,
στη κατσαρόλα βράζουμε τα
μακαρόνια για περίπου 10
λεπτά,
έπειτα προσθέστε μια κουτάλα
από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια
και , και
στη συνέχεια προσθέστε τα μακαρόνια
αφού τα σουρώσετε, σερβίρετε με τυρί
τριμμένο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου