Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Στο Ηράκλειο Κρήτης. Τουρισμός με ανταλλαγή συντρόφων

Το ξενοδοχείο, που είναι 5 αστέρων, έχει διαμορφώσει τους χώρους του κατάλληλα για την περίσταση, υποσχόμενο χλιδάτες διακοπές, με πολλές σαμπάνιες, αστακούς, χαβιάρι, σολομούς, φιλέτα Αργεντινής και

Στο πιο προχωρημένο, χλιδάτο, ερωτικό πάρτι ανταλλαγής συντρόφων ήρθαν στην Κρήτη απ' όλο τον κόσμο 170 εύπορα ζευγάρια, για να ζήσουν ονειρεμένες στιγμές στην ειδυλλιακή κοσμοπολίτικη βόρεια παραλία του Ηρακλείου. 

Το ξενοδοχείο, που είναι 5 αστέρων, έχει διαμορφώσει τους χώρους του κατάλληλα για την περίσταση, υποσχόμενο χλιδάτες διακοπές, με πολλές σαμπάνιες, αστακούς, χαβιάρι, σολομούς, φιλέτα Αργεντινής και άλλες εξεζητημένες γαστρονομικές προτάσεις για τα ζευγάρια που θα έρθουν

Οι λάτρεις του swinging, της νέας ερωτικής «μόδας», ανήκουν στο club SDC, που οργανώνει τουριστικές εξορμήσεις κάθε χρόνο σε διάφορες χώρες. Τα προς ανταλλαγή ερωτικά ζευγάρια έχουν ηλικία από 25 έως 60 χρόνων, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα παραμείνουν 5 ημέρες απολαμβάνοντας οργανωμένα, με όλες τις ανέσεις, το νέο είδος σεξοτουρισμού που «ανοίγει» και στη χώρα μας.

Οι VIP επισκέπτες έχουν κλείσει αποκλειστικά συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην τουριστική περιοχή της Σταλίδας και το οποίο έχει μετατραπεί σε «φρούριο» από ιδιωτική φύλαξη, καθώς στους όρους της παραμονής είναι να υπάρχουν ασφάλεια -έλεγχος και πλήρης εχεμύθεια.

Σαν κροίσοι
Μάλιστα το ξενοδοχείο, που είναι 5 αστέρων, έχει διαμορφώσει τους χώρους του κατάλληλα για την περίσταση, υποσχόμενο χλιδάτες διακοπές, με πολλές σαμπάνιες, αστακούς, χαβιάρι, σολομούς, φιλέτα Αργεντινής και άλλες εξεζητημένες γαστρονομικές προτάσεις -όπως και βραδιά κρητικής κουζίνας- οι οποίες περιμένουν τα μέλη του συγκεκριμένου κλαμπ, που παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και... τις ομορφιές του νησιού!
«Εχουμε πελάτες από Βραζιλία, Αργεντινή, Αυστραλία, Νότια Αφρική, από το Μέξικο, από όλη την Ευρώπη και από όλο τον κόσμο. Υπάρχουν όμως και 8 ελληνικά ζευγάρια, ανάμεσά τους και τέσσερα από την Κρήτη», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου. Πρόκειται, όπως είπε ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης, για πελάτες πολύ υψηλού οικονομικού επιπέδου, αναμένονται ότι η Κρήτη έχει τις δυνατότητες αλλά και τις προϋποθέσεις να αναπτύξει και αυτή τη μορφή του θεματικού τουρισμού.
Στο πλαίσιο μάλιστα του όλου γεγονότος, η αίθουσα συνεδρίου έχει μετατραπεί σε ντίσκο για τη διασκέδαση των 170 ζευγαριών, ενώ έχουν στηθεί επιπλέον 4 μπαρ σε διάφορα σημεία του ξενοδοχείου, όπως στην πισίνα, δίπλα από το SPA, φωτορυθμικά και όχι μόνο. «Το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι από τα καλύτερα. Μακάρι να είχαμε κι εμείς κι άλλα τέτοια» έλεγε ξενοδόχος που ξέρει ότι αυτές οι δουλειές αφήνουν πολλά χρήματα, πιο πολλά από τον συνήθη τουρίστα! Κι αυτό γιατί οι swingers είναι τουρίστες υψηλού οικονομικού επιπέδου, από την Ευρώπη, την Αμερική, τη Σαουδική Αραβία αλλά και... την Ελλάδα, που δεν διστάζουν να πληρώσουν περίπου 1.000 ευρώ το άτομο για τις ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη.

Και ασφάλεια
Γύρω από το μεγάλο αυτό ερωτικό πάρτι, ωστόσο, έχει στηθεί ολόκληρος μηχανισμός για τη διασφάλιση της εχεμύθειας, αφού εκτός από όλα... τα κομφόρ που οι swingers απαιτούν και για τα οποία πληρώνουν αδρά, ζητούν και ιδιωτικότητα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Μάλιστα λέγεται ότι το συγκεκριμένο κλαμπ έχει φέρει μαζί του επιπλέον και 40 άτομα τα οποία θα είναι υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση, την περιφρούρηση!
Ωστόσο λέγονται διάφορα για τη νέα «μόδα» στις σεξουαλικές σχέσεις των ζευγαριών. Είναι τρόπος ζωής (lifestyle) όπως έχει περάσει στην Αμερική; Ή πλήρης κατάρρευση των ηθικών αξιών, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού μεταξύ των συντρόφων, ή μήπως διαστροφή; Ο,τι κι αν είναι, το swinging φέρεται να «κερδίζει» καθημερινά έδαφος και οπαδούς με την ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων...
Αυτό επιτυγχάνεται είτε μεταξύ αξιολογημένων φίλων, είτε κυρίως μεταξύ των μελών ενός swingers club, που έχει εκατοντάδες μέλη. Συνήθως υπάρχουν οργανωμένα κλαμπ. Στο κλαμπ αυτό -όπως λέγεται- η ετήσια συνδρομή φτάνει τα 750-1.000 ευρώ για τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Επίσης για να γίνουν μέλη του κλαμπ απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είναι ζευγάρι (άνδρας-γυναίκα), και να προταθούν από κάποιο μέλος που είναι ήδη στο κλαμπ και αφού γίνει πιστοποίηση της ταυτότητας, του επαγγέλματος και του τόπου διαμονής, η αίτηση εγκρίνεται έχοντας παράλληλα προαπαιτούμενα σε σχέση με την υγεία του κάθε ατόμου κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: