Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Η Πρέβεζα υποδέχεται την πρωτομαγιά με την 1η Γιορτή των Λουλουδιών, την Παρασκευή 1η Μάη 2015 και ώρα 18.00' στην πλατεία Ανδρούτσου.

Η Πρέβεζα υποδέχεται την πρωτομαγιά με την 1η Γιορτή των Λουλουδιών

Η Πρέβεζα θα προϋπαντήσει με έναν μοναδικό τρόπο τον Μάη στην εξοχή, στους αγρούς, αλλά κυρίως με την γιορτή των λουλουδιών, που διοργανώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.

Fwtografia-1


Η έναρξη των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Μάη και ώρα 18.00 στην πλατεία Ανδρούτσου. Την εκδήλωση στηρίζουν ο δήμος Πρέβεζας και συγκεκριμένα ο τομέας πολιτισμού και το δημοτικό λιμενικό ταμείο Πρέβεζας και προς αυτή την κατεύθυνση το Καρναβαλικό Κομιτάτο ευχαριστεί τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για ζητήματα πολιτισμού Κοσμά Κορωναίο, αλλά και την υπεύθυνη του αρμόδιου τμήματος Δήμητρα Κοψάρη, επίσης ευχαριστεί το δημοτικό λιμενικό ταμείο Πρέβεζας την πρόεδρό του Παρθενία Καζάκου, αλλά και τα μέλη της δημοτικής λιμενικής επιτροπής.
Περιμετρικά της πλατείας Ανδρούτσου, θα αναπτυχθεί τριήμερη ανθοκομική έκθεση, που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 1η Μάη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Μάη. Κατά την έναρξη των εκδηλώσεων θα αναπτυχθεί και stand με γαστρονομικές απολαύσεις του Εργαστηρίου μπουγάτσας Donald, αλλά και stand με ενημερωτικό υλικό του Ξενώνα- Εστία Ψυχαργώς.

Fwtografia-2

Το Δ. ΙΕΚ Πρέβεζας, με τα τμήματα αισθητικής τέχνης (μακιγιάζ) και κομμωτικής τέχνης, με τη συμμετοχή και την καθοδήγηση των εκπαιδευτών θα δώσουν χρώμα και δημιουργία στη γιορτή των λουλουδιών, βάφοντας τους μικρούς φίλους και τις μικρές φίλες. Τα προϊόντα μακιγιάζ είναι χορηγία του καταστήματος Gio Patistas Prestige Rouge Parfumeries της Νάντης Γαλανοπούλου!
Την Παρασκευή 1η Μάη, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ενσωματώνει και φιλανθρωπική πρωτοβουλία στήριξης στον Ξενώνα- Εστία Ψυχαργώς για την κοινωνική του προσφορά και το σημαντικό έργο που επιτελεί.
Πρόγραμμα έναρξης Παρασκευή 1η Μάη Πλατεία Ανδρούτσου, ώρα 6μμ :
-Χαιρετισμός της προέδρου του δημοτικού λιμενικού ταμείου Πρέβεζας κ. Παρθενίας Καζάκου.
-Χαιρετισμός της επιστημονικά υπεύθυνης του Ξενώνα Βάσως Μπόρου- Εστίας Ψυχαργώς . -Φυτεύσεις λουλουδιών και χειροτεχνίες, από το Καραμάνειο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας.
-Παραδοσιακοί χοροί, από το 2o δημοτικό σχολείο Πρέβεζας- υπεύθυνη καθηγήτρια Ιουλία Λύρου.
-Ελεύθερη χορογραφία από τον ΑΓΣ Κλεοπάτρα της Βάσως Ζαντραβέλη.
-Δύο χορευτικά Ζούμπα από το Fitness studio και την υπεύθυνη Αγαθή Λαμπρακούλη.
-Από τα τμήματα μπαλέτου του Gym center και υπεύθυνη την Ελισάβετ ΜπασιούληBella (Latin ρυθμός) Βαλς (κλασικό).
-Χορογραφία με Στεφάνια -χαρταετούς από τον ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ της Βάσως Ζαντραβέλη.
-Σύγχρονος χορός από το Fitness studio και υπεύθυνη την Αγαθή Λαμπρακούλη.
-Σύγχρονος χορός από το Gym Center και υπεύθυνη την Ελισάβετ Μπασιούλη (say something).
-Δύο χορευτικά από την Ακαδημία Χορού Pa Bailar και υπεύθυνη την Φαίη Σουίδα.
-Ομαδικό πρόγραμμα 5 στεφάνια και πρόγραμμα ομαδικής αισθητικής γυμναστικής από τον ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ της Βάσως Ζαντραβέλη.
-Σύγχρονος χορός από το GYM CENTER και υπεύθυνη την Ελισάβετ Μπασιούλη (Leather go).
-Από το Fitness studio και υπεύθυνη την Αγαθή Λαμπρακούλη, street dance.
-Από το Gym Center και υπεύθυνη την Ελισάβετ Μπασιούλη χορευτικό hip-hophip-hop.
-Η εξόρμηση στη φύση, στους αγρούς για συγκέντρωση λουλουδιών και πλέξιμο στεφανιών, όπως και το ψάξιμο σε ντουλάπες, αλλά και σε καταστήματα για αγορές λουλουδάτων πουκαμίσων, θα συνεχιστεί από τους φίλους και τις φίλες του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, αφού το Σάββατο 2 Μάη, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με το Flower party στο Μητρόπολις Καφέ στην παραλία της Πρέβεζας, με τις πόρτες να ανοίγουν στις 9.30μμ. Έχει γίνει προεργασία για τη μουσική που θα παιχτεί και θα ξεκινά από την ελληνική αλλά και ξένη δεκαετία του 60 και θα φτάσει στο σήμερα. Ο Χώρος του Μητρόπολης καφέ, θα είναι κατάλληλα διαμορφωμένος για να είναι πλήρως εναρμονισμένος στο κλίμα της γιορτής των λουλουδιών. Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, ευχαριστεί όλο τον κόσμο που στήριξε αυτή την προσπάθεια και εύχεται σε όλους και σε όλες καλή διασκέδαση.Δεν υπάρχουν σχόλια: