Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Πέθανε Από Νεφρική Ανεπάρκεια Η Λύκαινα Που Είχε Βρεθεί Καρφωμένη Στα Κάγκελα Σπιτιού. ΦΩΤΟ

Μια δυσάρεστη είδηση διαβάζουμε στη σελίδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και έχει να κάνει με τη λύκαινα που τον Φεβρουάριο του 2020 είχε εγκλωβιστεί καθώς καρφώθηκε στα κάγκελα ενός σπιτιού στο χωριό Καστανάς Θεσσαλονίκη, στην προσπάθειά της να φύγει και να σωθεί από σκυλιά.

Το ζώο κατέβηκε στο χωριό, το πιθανότερο πεινασμένο για να βρει κάτι να φάει, και εγκλωβίστηκε στα κάγκελα ενός σπιτιού.

Τη λύκαινα είχε σώσει η ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και την είχε μεταφέρει στο καταφύγιό της για περίθαλψη και διαμονή.

Η Ελισσάβετ, όπως την ονόμασαν, δυστυχώς όπως διαβάζουμε, δεν ζει πια. Κατά τη μεταφορά της τότε στις εγκαταστάσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, στις αιματολογικές εξετάσεις της είχε βρεθεί θετική σε ερλιχίωση και διροφιλλαρίωση. Παρόλο που βρισκόταν σε θεραπεία και για τις δυο παθήσεις, πιθανολογείται ότι είχε ήδη προκληθεί ζημιά σε κάποια όργανά της, με αποτέλεσμα τα τελευταία δυο 24ωρα να παρουσιάσει οξεία νεφρική ανεπάρκεια και να καταλήξει, παρά τις προσπάθειες των φροντιστών και της Κτηνιατρικής ομάδας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για να παραμείνει στη ζωή.

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ένα μεγάλο μπράβο, για άλλη μια φορά, στην προσπάθεια των ανθρώπων του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι για να μπορούν να σώζουν ζώα, πρέπει να τους βοηθάμε, να τους στηρίζουμε.




Πηγή: petpet.news

https://fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: