Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Συγκλονίζει η Ιστορία Αληθινής Αγάπης μέσα σε Αστικό στη Θεσσαλονίκη. Συγκινημένοι οι Επιβάτες.


Θα μιλήσει στην καρδιά σας

Θεσσαλονίκη: Σαρώνει το διαδίκτυο η ιστορία αληθινής αγάπης που εκτυλίχθηκε μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ!
Οι επιβάτες κοιτούσαν τις εικόνες που εκτυλίσσονταν μπροστά τους. Η συγκίνηση ήταν αποτυπωμένη στα μάτια όλων…
Μερικές φορές η μεγαλοσύνη κρύβεται στα απλά πράγματα. Όπως αυτό που έκανε ένας νεαρός μέσα στη λεωφορειακή γραμμή 12 που κατευθύνεαι προς την Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει μέλος της ομάδας «Θεσσαλονίκη, τα Καλά, τα Στραβά και τα Ανάποδα’» στο διαδίκτυο, πρωταγωνιστές στην ιστορία μια μάνα με κινητικά προβλήματα και το μικρό παιδί της.
Η ανάρτηση για τις εικόνες στο λεωφορείο
«Σήμερα στην γραμμή 12 από τα ΚΤΕΛ προς κέντρο, αντίκρισα μια εικόνα συγκινητική, ανθρώπινη και ουσιαστικής αγάπης. Ένα παιδάκι μικρό σε ηλικία, μπαίνει από τη μεσαία πόρτα τού λεωφορείου στα ΚΤΕΛ και ανοίγει την ειδική ράμπα αναπήρων, ανεβάζει με προσοχή την μαμά του η οποία ήταν σε καροτσάκι, κλείνει τη ράμπα και έπειτα βάζει την προστατευτική ζώνη για το όχημα.

Ώσπου να κατέβουν μερικές στάσεις μετά πρόσχαρο και με στοργή συζητούσε με τη μαμά του και την έκανε να χαμογελά. Όταν κατέβηκαν ακολούθησε η ίδια διαδικασία με τη ράμπα. Σκεφτόμουν στην διαδρομή μετά και ακόμη και τώρα, με συγκίνηση και θαυμασμό, την έμπρακτη αγάπη τού παιδιού προς τη γυναίκα πού το γέννησε καί τό ανέθρεψε. Έναν τέτοιο κόσμο θέλουμε, αληθινό και ανθρώπινο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: