Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Την εκπληκτική μουσικοχορευτική παράσταση "Ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ" παρουσίασε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ


Μία εκπληκτική μουσικοχορευτική παράσταση - δρώμενο "Ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ" παρουσίασε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στο κατάμεστο από κόσμο μοναδικό συναυλιακό χώρο του λεκανοπεδίου Αττικής θέατρο ΠΕΤΡΑΣ ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.
Η παράσταση έφερε μνήμες στους μεγαλύτερους και για τους νεότερους ήταν ευκαιρία να γνωρίσουν ένα από τα ομορφότερα γεγονότα της πολιτιστικής παράδοσης της ΗΠΕΙΡΟΥ.

100 χορευτές και ηθοποιοί έλαβαν μέρος στην παράσταση με την καλλιτεχνική διεύθυνση - επιμέλεια - διδασκαλία της Βαρβάρας και του Θοδωρή Μπότσαρη.
Μετά το πέρας του γάμου οι παρευρεσκόμενοι χόρεψαν και γλέντησαν με την ψυχή τους.


Έπαιξαν οι μουσικοί στο κλαρίνο ο Πέτρος Χαλκιάς (τζούνιορ), στο βιολί ο Λεωνίδας Πότσης, στο λαούτο ο Νίκος Αρβανίτης και στο ντέφι ο Παναγιώτης Γκόγκος.
Στο τραγούδι ο ανεπανάληπτος τραγουδιστής της Ηπειρώτικης παράδοσης Αντώνης Κυρίτσης συνοδευόμενος από τις φίλες Γεωργία Τσάνου Κίσκου και Αμαλία Ρέτζιου (μεγάλα ταλέντα μας εξέπληξαν όλους). 
Από τον Δήμο Πετρούπολης παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Βαγγέλης Σίμος τον οποίο ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του στο σύλλογο μας, ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Α.Δ.Ε.Κ. Στέφανος Βλάχος, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Ανανεωτική Κίνηση Δημήτρης Ταλιούρας και ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Πετρούπολη Μαζί Θοδωρής Λάππας.
Από τον Δήμο Ιλίου η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος στους βρεφονηπιακούς σταθμούς Νίκη Βομπιράκη και ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Γενικός σύμβουλος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακων, Γενικός Γραμματέας ΔΑΚΕ Εφοριακών Μπάμπης Καούκης.
Επίσης ο πρώην υπουργός Β' περιφέρεια δυτικός τομέας Μιχάλης Καρχιμάκης.
Από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ασπροπύργου Κώστας Ζηκόπουλος, ο έφορος δημοσίων σχέσεων Κώστας Κωνσταντίνου και η αναπληρώτρια υπεύθυνη πολιτισμού και ταμίας του Συλλόγου Ηπειρωτών Καλλιθέας Μαίρη Καραγιώργου.
Από τους πολιτιστικούς συλλόγους ο πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου και της Αδελφότητας Κεραμίτσας Θεσπρωτίας Ζήκος Κόντης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Χαιδαρίου Δημήτρης Σούκης, η πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Βύρωνα Αλέκα Σιώζου, η πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Γαλατσίου Γεωργία Τσιούρη, η πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων Αθηνά Ζάγγα Σούκα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μουργκάνας Αλέξης Τσέκας, ο πρόεδρος της Αδελφότητας Αμπελώνα Θεσπρωτίας Παναγιώτης Ανυφαντής, η πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων και Ευρυτάνων Μαίρη Ταλιούρα, η ταμίας του Συλλόγου Ηπειρωτών Καλλιθέας Αγαθή Πατσιώτη, ο αντιπρόεδρος και χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αχαρνών Φάνης Μεντής, η ταμίας του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας Αγγελική Μανδέκη, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Καλαμά Ιωαννίνων Θανάσης Τσεκούρας, ο πρόεδρος της Πολιτιστικής Ένωσης Βουθρωτού Βορείου Ηπείρου Αλέξανδρος Νταγιάγκας, ο πρόεδρος του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδοσιακών Χορών & Τραγουδιών Χοροτράγουδο.
Επίσης ο συγγραφέας εκπαιδευτικός και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου Θόδωρος Δεύτος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που είναι πάντα κοντά στο συλλογό μας και ειναι οι εξης.
Αρτοποιία Κολιονάσιος Ελαιών 11 Ίλιον, Ψηφιακό κέντρο εκτύπωσης Στεφανάκης Στέφανος Ιδομενέως 101 Ίλιον, Κρεοπωλείο ο Παύλος 25ης Μαρτίου 114 Πετρούπολη, Ταβέρνα Παράδεισος Τσακάλωφ 11 και Μακρυγιάννη Πετρούπολη, Κρασιά Αμπελάκι Βασίλης Αλειφέρης Επτανήσου78 και Σκουφά Πετρούπολη, Ηλεκτρολογικό υλικό φωτισμός Δεσίκος Αγίου Νικολάου 47 Ίλιον, Ψητοπωλείο Ρίγανη 25ης Μαρτίου 59 Πετρούπολη, Ψητοπωλείο Αράχωβα Θ.Ζέρβας & Σια Ο.Ε. 25ης Μαρτίου 83 Πετρούπολη, Συνεργείο αυτοκινήτων Πατέλης Μακεδονίας 3 Πετρούπολη.
Την εκδήλωση βιντεοσκόπησε ο φίλος του συλλόγου που είναι πάντα κοντά μας και τον ευχαριστούμε πολύ Παντελής Σούλης για την εκπομπή του "ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ" και για τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΡΤ, HIGH TV και ΗΠΕΙΡΟΣ TV.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τους φωτορεπόρτερ Αλέξη Τσέκα, Γιάννη Καρνεσσιώτη, Βαγγέλη Παππά και Δήμο Κόλλια για τις υπέροχες φωτογραφίες.
Τέλος να ευχαριστήσουμε απο καρδιάς όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και να ζητήσουμε συγνώμη για τυχόν παραλείψεις.


Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος

Κώστας Παπαπάνος το Δ.Σ.























Δεν υπάρχουν σχόλια: