Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Ηράκλειο: Αυτός ο οδηγός αποδεικνύει πως στην Ελλάδα θα έχουμε ατυχήματα μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία (VIDEO)


Ούτε 15 μέρες δεν έχουν περάσει από το δυστύχημα στην Αθηνών – Λαμίας στο οποίο σκοτώθηκαν 4 άνθρωποι.Όλο αυτό το διάστημα όλη η Ελλάδα είπε από δυο-τρεις γνώμες ανά άτομο για το πως πρέπει να βελτιωθεί κάπως η κατάσταση στους δρόμους.

Μετά από όλο αυτό, περίμενε κανείς ότι ο κόσμος σε αυτή τη χώρα πως θα έβαζε μυαλό μετά το θλιβερό δυστύχημα με την Πόρσε, πως θα άρχιζε να σκέφτεται πως η ζωή μας και κυρίως η ζωή των άλλων είναι εύθραυστες και σύντομες και σίγουρα καλό είναι να μην οδηγάει σα μαλάκας; Αν το πιστεύατε όντως, συγχαρητήρια αλλά μάλλον πιστεύετε σε κάποιους ανθρώπους εκεί έξω περισσότερο από ότι πιστεύει και η μάνα τους και αυτή η καταγραφή κάμερας από το Ηράκλειο Κρήτης  που ανέβασε στο facebook ένας οδηγός που έμεινε σύξυλος από αυτό που είδε θα σας πείσει.


Το πρώτο λοιπόν που μαθαίνουμε από το συγκεκριμένο βίντεο είναι ότι υπάρχουν εκεί έξω συμπολίτες μας που κυκλοφορούν με dashcam όπως στη Ρωσία, το οποίο είναι καλό γιατί ως γνωστόν η Ρωσία είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο. To δεύτερο που μαθαίνουμε είναι κάποιος μπορεί να αποφασίσει να περάσει κάθετα ένα δρόμο διπλής κατεύθυνσης περνώντας μάλιστα ατάραχος πάνω από τη νησίδα FOR SCIENCE

Δείτε το βίντεο


Το τρίτo που μαθαίνουμε είναι ότι όσο κυκλοφορούν τέτοιοι τύποι δεν υπάρχει καμία ελπίδα.

http://luben.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: