ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα
4 με 5 φύλλα μαρούλι
280 γρμ. Τόνος ( σε νερό )
4 -6 ντοματινια
2 κρεμμύδια φρέσκα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Χυμό λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ συνταγής
Πλένετε τα μαρουλόφυλλα και τα σπάτε
σε κομμάτια.
Στη συνέχεια στραγγίστε τον τόνο και
σε ένα πιάτο βαθύ προσθέστε το μαρούλι
τον τόνο και τα ντοματινια κομμένα στα
δυο και το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες .
Ρίξτε αλάτι, το ελαιόλαδο και το
λεμόνι και η σαλάτα μας είναι έτοιμη.
Προαιρετικά μπορείτε να προσθέστε
πατάτες βραστές ,καλαμπόκι ,φασολάκια,
πορτοκάλι, μήλο η κάποιο ζυμαρικό η
δημητριακά .
Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
romiazirou.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου