Υλικά
για 6 άτομα
2
μεγάλες πατάτες
1
μεγάλο κρεμμύδι
4
καρότα κομμένα σε ροδέλες
2
κολοκυθάκια
2
πράσα
1
πράσινη πιπεριά
1
ματσάκι σέλινο
1
ντομάτα ξεφλουδισμένη
100
mel
ελαιόλαδο
αλάτι,
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Πλένετε
όλα τα λαχανικά και τα κόβετε σε κύβους
κατόπιν βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα
περίπου με 3 λίτρα νερό στην φωτιά.
Ρίξτε
μέσα το ελαιόλαδο και στην συνέχεια όλα
τα λαχανικά στραγγισμένα. Βράστε σε
δυνατή φωτιά μέχρι το μίγμα να κοχλάσει.
Μόλις
περάσουν 10 λεπτά αλατίστε , ρίξτε πιπέρι,
σκεπάστε τη κατσαρόλα, χαμηλώστε το
μάτι και βράστε για 1 ώρα.
Συνοδέψτε
την σούπα με ελιές ,φρέσκο ψωμί και
αλίπαστα.
Τάσος Τόλης
1 σχόλιο:
Απο τους καλύτερους chef της Ελλάδας με μοναδικές συνταγές
Δημοσίευση σχολίου