Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Δήμος Ζηρού.Εξελέγη νέο προεδρείο, τα μέλη των επιτροπών και ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι


Ο κ. Χρήστος Χασίδης επανεξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την ειδική συνεδρίαση για την εκλογή προεδρείου και μελών των επιτροπών ποιότητας ζωής και οικονομική. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Ανυφαντής Κωνσταντίνος από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, ενώ γραμματέας εξελέγη η κα Καραπάνου Αναστασία από την παράταξη της πλειοψηφίας ελλείψει υποψηφιότητας από τις παρατάξεις της ελάσσονος μειοψηφίας.



Επιτροπές:

Οικονομική:
Τακτικά μέλη: Γάλλιου Μαρία, Κατραχούρας Κων/νος, Ρεμπής Ζήκος, Ρίζος Αχιλλέας, Ιατρού – Παπαϊωάννου Θεοδώρα, Γείτονας Μενέλαος.

Αναπληρωματικά μέλη: Γιολδάσης Δημήτριος, Καραπάνου Αναστασία, Κώνστας Κων/νος, Ξώνα Γεωργία, Πάντος Δημήτριος.

Ποιότητας ζωής:

Τακτικά μέλη: Γεωργάνου Ελένη, Γάλλιου Μαρία, Κάλλης Θεόδωρος, Πάντος Δημήτριος, Ιατρού – Παπαϊωάννου Θεοδώρα, Κώνστας Κωνσταντίνος.

Αναπληρωματικά μέλη:
Καραπάνου Αναστασία, Ξώνα Γεωργία, Ρέντζος Αλέξιος, Γιολδάσης Στρατής, Παπατσίμπας Μιχαήλ.

Επίσης ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλάντζής Νικόλαος ανακοίνωσε τους νέους αντιδημάρχους οι οποίοι είναι οι: Κατραχούρας Κωνσταντίνος, Γιολδάσης Απόστολος, Γεωργάνου Ελένη και Ρεμπής Ζήκος.
Οι αρμοδιότητές τους καθώς και ο ορισμός των εντεταλμένων συμβούλων θ’ ανακοινωθούν αύριο με την απόφαση Δημάρχου η οποία θα αναρτηθεί στο “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”.



Δεν υπάρχουν σχόλια: