Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

5 χρόνια atpreveza.gr και το ταξίδι χωρίς παρωπίδες συνεχίζεται…


Γράφει ο Δημήτρης Πάτσης

«Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις, μικρές διαφωνίες, αρκετή δουλειά και στήριξη και από δικούς μας ανθρώπους, εδώ και λίγες ώρες το atpreveza.gr είναι έτοιμο. Με όρεξη, διάθεση, αγωνία αλλά και αρκετό άγχος για αυτή τη σελίδα που φιλοδοξεί καθημερινά να σας ενημερώνει έγκυρα, έγκαιρα και υπεύθυνα για όλο τον Νομό Πρέβεζας και όχι μόνο. Με διάθεση να ακούσουμε τις δικές σας απόψεις, τα δικά σας προβλήματα, τις δικές σας καταγγελίες και να συμβάλλουμε όσο μπορούμε και όσο μας το επιβάλλει η δημοσιογραφική μας ιδιότητα για να αναδειχθούν προβλήματα, λύσεις, προτάσεις αλλά και πρωτοβουλίες που ενδεχομένως να δώσουν κάτι το διαφορετικό σε αυτή την πόλη που δεν είναι καταθλιπτική και μίζερη όσο και αν κάποιοι θέλουν να την παρουσιάζουν έτσι» έγραφα τέτοιες ώρες πριν 5 χρόνια και σήμερα πιστεύω πως αυτή η «φιλοδοξία» υλοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είμαστε ακόμη εδώ μαζί με τον Παναγιώτη για την καθημερινή σας ενημέρωση.
Αν και δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι «επετειακό», πήρα αφορμή από ένα μήνυμα που δέχθηκα με ευχές και με την επισήμανση πως τέτοιες ημέρες είναι ευκαιρίες να κάνεις απολογιστικές σκέψεις και αυτοκριτική.
Δεν θα κάνω τίποτα από τα δύο όμως, σήμερα θα ευχαριστήσω ειλικρινά όλους εσάς που μας υποδεικνύετε τα λάθη μας και καθημερινά μας κάνετε να προσπαθούμε περισσότερο. Θα ευχαριστήσω όλες τις επιχειρήσεις που επέλεξαν να διαφημιστούν στο Atpreveza.gr και να στηρίξουν με τον τρόπο τους τη δουλειά που κάνουμε. Και θα ευχαριστήσω τους δικούς μας ανθρώπους για την κατανόηση, την ανοχή αλλά και τη βοήθεια τους αυτά τα 5 χρόνια.


Κάθε χρόνο λέμε με τον Πάνο ότι τέτοια μέρα θα διοργανώσουμε ένα μεγάλο πάρτυ για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας και ότι θα κάνουμε μια κλήρωση με ένα μεγάλο δώρο για τους αναγνώστες και τελικά κάθε φορά καταλήγουμε να ανανεώνουμε το εορταστικό ραντεβού για την επόμενη χρονιά...
Το ραντεβού με εσάς όμως είναι καθημερινό μέσα από το www.atpreveza.gr και πλέον μετά από 5 χρόνια ήρθε η ώρα για αλλαγές, τις οποίες θα δείτε τις επόμενες ημέρες, κι ακόμη περισσότερες τις οποίες θα δείτε τους επόμενους μήνες.
Η φωτιά που μπήκε πριν 5 χρόνια δεν καίει απλώς, αλλά μεγαλώνει...και το ταξίδι χωρίς παρωπίδες συνεχίζεται!


Υ.Γ. Η συντακτική επιτροπή του ROMIANEWS εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά και δημιουργικά στους συντελεστές του atpreveza. gr που δεν γνωρίζονται προσωπικά, αλλά αυτά τα 5 χρόνια τους εμπιστευόμαστε και  έχουμε αναδημοσιεύσει πολλά άρθρα και ρεπορτάζ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: