Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

“Παραγωγήν”: Στη μεγάλη γιορτή γεύσης και παράδοσης, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, συμμετέχει με παρουσίαση ηπειρώτικων χορών, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, ώρα 15.30', ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ελληνικού






Μια γευστική Ελληνική γιορτή θα πραγματοποιηθεί 10-12 Μαρτίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, υπό την Αιγίδα του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Πρόκειται για μια τριήμερη εκδήλωση, όπου Έλληνες παραγωγοί παρουσιάζουν και πωλούν τα προϊόντα τους και μας γνωρίζουν την αξία τους, και τη θρεπτικότητά τους. Πρόκειται για ένα ταξίδι στην Ελλάδα της γεύσης, της παράδοσης και της ποιότητας.

Το τριήμερο πλαισιώνεται από πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, για μικρούς και μεγάλους:

Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια.
Ο  Σύλλογος Ηπειρωτών Ελληνικού, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, ώρα 15.30', με το χορευτικό του, υπό τους ήχους ηπειρώτικης ζυγιάς παρουσιάζει ηπειρώτικους χορούς.



Παραστάσεις δραματοποιημένου παραμυθιού, παιχνίδια και δραστηριότητες για τα παιδιά.




Ομιλίες από εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου της γεύσης, της διατροφής, της ιατρικής, με ουσιαστικό, επιστημονικό περιεχόμενο: η ιαματική ιατρική και ο ρόλος της στη σύγχρονη ιατρική και υγεία, η ψυχολογική παιδική παχυσαρκία και για ποιο λόγο δημιουργείται, μέλι ο θησαυρός της φύσης κ.ά.



Δώρα και εκπλήξεις για τους επισκέπτες.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ και στο site του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Τα εγκαίνια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 10 Μαρτίου  2017, από τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο.

Διοργανώτρια η Greek Soil’s Choices, η εταιρία που στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς και προβάλει το αξιέπαινο έργο τους.
Ώρες λειτουργίας: 10:00' – 21:00'.

Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια: