Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Στην Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού Reisen Hamburg, συμμετέχει η Περιφέρεια Ηπείρου


Στην Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού Reisen Hamburg, που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 12 Φεβρουαρίου 2017 στο Αμβούργο της Γερμανίας, θα λάβει μέρος η Περιφέρεια Ηπείρου.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη Έκθεση Τουρισμού της Βόρειας Γερμανίας, στην οποία συγκεντρώνονται κάθε χρόνο περίπου 80.000 επισκέπτες και 1.000 εκθέτες από όλο τον κόσμο. Η Έκθεση αποτελεί σημείο συνάντησης επαγγελματιών και καταναλωτών, όχι μόνο στους τομείς των συνηθισμένων και καλοκαιρινών διακοπών, αλλά και του Caravanning, των Υπαίθριων Δραστηριοτήτων (Outdoor Activities), της Κρουαζιέρας και της Ποδηλασίας.

Η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της τους επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους το αργότερο ως την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 στo e-mail: i.gkartzonikas@php.gov.gr (υπόψη Ηλία Γκαρτζονίκα, τηλ 2651087141).

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μέσω αποστολής διαφημιστικού υλικού, το οποίο θα πρέπει να είναι στη γερμανική γλώσσα για να είναι εύχρηστο (ή στην αγγλική αν δεν υπάρχει η δυνατότητα στη γερμανική), μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ίδιο τρόπο ώστε να το στείλουν στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου (γραφείο 141) ως την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 στις 2.00 μμ. Η συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο. Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση: Reisen Hamburg www.reisenhamburg.de .


Δεν υπάρχουν σχόλια: