Τρίτη 21 Απριλίου 2015

«Τέρμα τα γκάζια» στην Πρέβεζα στις 24-26 Απριλίου 2015. Ride your Passion in Preveza...

«Τέρμα τα γκάζια» στην Πρέβεζα στις 24-26 Απριλίου - Ride your Passion in Preveza...

Το event της άνοιξης για την πόλη της Πρέβεζας και την ευρύτερη περιοχή, φιλοδοξεί να αποτελέσει η συνάντηση του Gs Motoclub (της BMW) στην Πρέβεζα το διήμερο 24-26 Απριλίου 2015. Όπως είχατε διαβάσει στο atpreveza.gr, η συνάντηση είχε προγραμματιστεί τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά είχε αναβληθεί τότε, λόγω καιρικών συνθηκών και επαναπρογραμματίστηκε για αυτή την εβδομάδα.
Δεκάδες μοτοσυκλετιστές από ολόκληρη την Ελλάδα θα συρρεύσουν στις γειτονιές της πόλης και θα δώσουν στην Πρέβεζα ένα ξεχωριστό «χρώμα», ταξιδεύοντας με τους ήχους τους, και τους κατοίκους της πόλης, σε μέρη μακρινά και τόπους διαφορετικούς, στους οποίους έχουν ταξιδέψει και έχουν «γράψει» χιλιόμετρα.

 2

Την πρωτοβουλία για τη συνάντηση του Gs Motoclub στην Πρέβεζα, πήρε το μέλος του Club και συμπολίτης μας, Γιώργος Παπαρίζος, ο οποίος είναι υπεύθυνος στην Μπυραρία-Οινοθήκη «Πρεσβεία», που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας και θα είναι και χορηγός της συνάντησης.

 BMW18

Το Gs Motoclub είναι μία παρέα μοτοσυκλετιστών, που αλληλοσυνδέονται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με την κοινή τους αγάπη για τον μοτοσυκλετισμό, τα ταξίδια και την καλή παρέα. Έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, ενώ πολύ συχνά αναλαμβάνουν και πρωτοβουλίες με κοινωνικό περιεχόμενο, στέλνοντας τα ανάλογα μηνύματα σε όλη την Ελλάδα.

 3

Η... μηχανόβια παρέα του Gs Motoclub θα ξεναγηθεί και θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί όλα τα υπέροχα μέρη του Νομού Πρέβεζας, ξεκινώντας από την πόλη της Πρέβεζας, την Αρχαία Νικόπολη, τον Αχέροντα, τη Λυγιά, το Ζάλογγο, τα ορεινά γραφικά χωριά.
Αναμφίβολα πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία που θα ζήσει η πόλη μας...
24-26 Απριλίου: Ride your Passion in Preveza...

Για πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.gsmotoclub.gr/.
Μπορείτε επίσης να μάθετε τα πάντα για τη συνάντηση, επισκεπτόμενοι την «Πρεσβεία» (οδός Λόρδου Βύρωνος 11) ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γιώργο Παπαρίζο (τηλ. 6947506077).

Δεν υπάρχουν σχόλια: