Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Η λίστα του FHM: Οι πιο σέξι γυναίκες του 2015 είναι...

i-lista-tou-fhm-oi-pio-seksi-gunaikes-tou-2015-einai




Το διάσημο αντρικό περιοδικό παρουσίασε τη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες του 2015. Δείτε ποιες μπήκαν στην κορυφαία 10άδα και ποια είναι η πιο σέξι της χρονιάς

Θεωρείται ένα από τα διασημότερα αντρικά περιοδικά, από τα εξώφυλλα του οποίου έχουν περάσει κάποιες από τις πιο σέξι γυναικείες παρουσίες του πλανήτη. Οπως κάθε χρόνο, το FHM παρουσίασε και φέτος την ετήσια λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες, στην κορυφή της οποίας βρίσκουμε μια ηθοποιό που πέρσι βρισκόταν στην δεύτερη θέση. Ο λόγος για την Αγγλίδα ηθοποιό Μισέλ Κίγκαν, η οποία ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του, ως η πιο σέξι γυναίκα του 2015.

Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε ένα από τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν: τη μικρότερη ετεροθαλή αδερφή της Κιμ, Κένταλ Τζένερ, η οποία ξεκίνησε καριέρα μοντέλου κι έχει ήδη συνεργαστεί με top ονόματα του χώρου της μόδας.
Στην τρίτη θέση είναι μια πολυσυζητημένη νέα ηθοποιός, που έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες επιτυχίες («Hunger games») κι έχει δημιουργήσει μεγάλη μερίδα πιστών θαυμαστών. Φυσικά μιλάμε για τη γοητευτική Τζένιφερ Λόρενς.
Στην τέταρτη θέση βρίσκουμε μια από τις πιο σέξι παρουσίες της μόδας, το αγαπημένο μοντέλο του Sports Illustrated, Κέιτ Απτον.
Πέμπτη στη λίστα ψηφίστηκε η παρουσιάστρια Κάρολιν Φλακ, ενώ στην έκτη θέση ανέβηκε στην πρώτη πααρουσία της στις πιο σέξι γυναίκες του FHM η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε.
Εβδομη είναι η ξανθιά πρασινομάτα ηθοποιός, Μαργκότ Ρόμπι, στην όγδοη θέση βρίσκεται η Λούσι Μέκλενμπεργκ, ενώ ένατη είναι μια γυναίκα πολύ γνωστή σε όλο τον κόσμο με πλατινέ μαλλί -ασχέτως αν το φυσικό της είναι καστανό. Οι φαν του «Game of thrones» την ξέρουν ως Νταϊνέρις ή Καλίσι, το πραγματικό όνομά της, βέβαια, είναι Εμιλία Κλαρκ.
Και οι πιο σέξι γυναίκες του 2015 για το FHM ολοκληρώνονται με την Κέλι Μπρουκ, η οποία ψηφίστηκε στην 10η θέση.

1 σχόλιο:

KON MAR είπε...

La vita e dolce, ma non per tutti..,finalmente!