Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Τουρκάκια θα σας πρότεινα να τα ξανασκεφτείτε αυτά που κάνετε. Την εικόνα της «Παναγιάς της Πατριώτισσας» εγκατέστησε επίσημα στο Πεντάγωνο ο Πάνος Καμμένος.

inaosien-9
Συναγερμό στην Αθήνα προκάλεσε η κίνηση της Άγκυρας να δεσμεύσει (για στρατιωτικές ασκήσεις) με ΝΟΤΑΜ (ανακοίνωση) από 2 Μαρτίου μέχρι το τέλος του χρόνου, μια τεράστια έκταση, που αρχίζει από την Σκύρο και καταλήγει στην Λήμνο, «κόβοντας» το Αιγαίο στα δύο παραβιάζοντας κατάφωρα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο. Που εκ των υστέρων, λόγω της μαζικής ευρωπαϊκής κατακραυγής ανακάλεσαν οι Τούρκοι.

Γλυκέ Χριστούλη! Τι είναι πάλι τούτο; Ποιος θα ορθώσει ανάστημα για να απαντήσει σε τέτοιες  τεράστιες πρόκλησεις;



Υπάρχει στο υπουργείο Άμυνας κανένα αποφασιστικό μαχίμι με ατσάλινα μπαλίνια;

Ε λοιπόν, ναι, υπάρχει και δεν είναι μόνος, καθώς στο πλάι του στέκει τόσο η Παναγία η Πατριώτισσα, οσο και ο Μητροπολίτης Μοζαμβίκης:

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Παντάνασσας στο Πεντάγωνο, εψάλλησαν την  Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου οι πρώτοι χαιρετισμοί κατά την υποδοχή της μοναδικής σημειολογικής και συμβολικά εικόνας, της Παναγίας "Ίνα ώσιν εν" της Πατριώτισσας (.) Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μοζαμβίκης (Πατριαρχείου Αλεξανδρείας) κ.Ιωάννης, ο Δ/ντης της Στρατιωτικής Δ/νσης Ιερέων του ΓΕΣ Συνταγματάρχης π.Νικόλαος Γουρδούπης και ο Αγιορείτης Αρχιμανδρίτης π.Γεώργιος Αλευράς.

inaosien-7


Τουρκάκια θα σας πρότεινα να το ξανασκεφτείτε αυτά που πάτε να κάνετε, πριν είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: