Eίμαστε-11 εκατομμύρια Ελληνες-το πλήρωμα ενός Airbus 320. 

Το συγκεκριμένο αεροπλάνο απογειώθηκε από το Καστελόριζο την Ανοιξη του 2010 και σήμερα, 5 χρόνια μετά, εξακολουθεί να πετάει με κυβερνήτες αξιόπιστους όσο ο Γερμανός Andreas Lubitz. Πρόκειται για ένα Κράτος-Germanwings, με τους πολίτες σε ρόλο όχλου ο οποίος αναζητά πολιτικούς "πατερούληδες" για να καθαρίσουν αντ΄αυτού.
Μια κοινωνία ευνουχισμένη, κλεισμένη στο καβούκι της, σαν την μικρή κοινωνία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων μια μικρογραφία της Ελλάδας των καφενόβιων νταήδων-μια Ελλάδα που η λεβεντιά της αποδείχθηκε στα Ιμια, στην Κύπρο, στην διάρκεια της χούντας. Ευνουχισμένος λαός-γατάκια που περίμενε από 5-6 "Αλέκους Παναγούληδες" την διάσωσή του.


Φτάσαμε στο σημείο να μάς ταπεινώνουν οι Τούρκοι καθημερινά στο Αιγαίο κι εμείς να δημιουργούμε μια ηρωική εικονική πραγματικότητα με τους ΟΥΚάδες από την πλατεία Συντάγματος να ετοιμάζονται να καταλάβουν την Κόκκινη Μηλιά, με το ζεύγος Πατούλη να συνοδεύει τον υπουργό Καμμένο στην παρέλαση της Νέας Υόρκης.
H πρόσφατη περιπέτεια των Μνημονίων ξεκίνησε με τον θεοπάλαβο Παπανδρέου ο οποίος αφού πρώτα μίλησε για λεφτά που υπάρχουν στην συνέχεια ανακάλυψε το ΔΝΤ.
Οταν οι δανειστές του είπαν να διαλέξει ανάμεσα στο να απολύσει 300.000 κηφήνες του Δημοσίου και να αναστηλώσει το κύρος της Δικαιοσύνης ή τα Μνημόνια εκείνος επέλεξε τα Μνημόνια. 
Στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο συγκυβερνήτης Καρατζαφέρης και μας οδήγησε στον Παπαδήμο. Στο μεταξύ κυβερνούσε στην ουσία ανενόχλητος ο επίσης βουλιμικός με την εξουσία Βενιζέλος σε συνεργασία με τον Αναστάσιο Μπάνο. Αυτοί περνούσαν όλα τα χυδαία αντιλαικά νομοσχέδια την ίδια ώρα που παρείχαν άσυλο στην φοροδιαφυγή. Από την τραβεστί κυβέρνηση Παπαδήμου- Βενιζέλου οδηγηθήκαμε στον Κομανέντσι Σαμαρά, ο οποίος αφού ζήτησε συγνώμη από την Μέρκελ για τα Ζάππεια, στην συνέχεια έσκιζε τα Μνημόνια. Στο μεταξύ ένας μετά τον άλλον οι ολιγάρχες της χώρας έκαναν παρέλαση στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ολους ο Σαμαράς τούς αποκαλούσε "αδελφούς"
-Είσαι αδεφλός...,
έλεγε στον Αλ Καπόνε και όταν ο Αλ Καπόνε έκλεινε πίσω την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου ερχόταν η σειρά του θανάσιμου εχθρού του Αλ Καπόνε να συναντηθεί με τον Σαμαρά.
Κι αυτόν ο Σαμαράς τον αποκαλούσε
-Είσαι αδελφός...Μαζί είμαστε αδέλφια...
Την ίδια ώρα ο αδελφός Μπαλτάκος ετοίμαζε με τον Κασιδιάρη τον Μεγάλο Αδελφό του εγχώριου Γ΄Ράιχ με χορηγούς ντόπιους μεγαλομαφιόζους. Κι αυτοί στο Μαξίμου του Σαμαρά είχαν τις αναφορές τους. Ακόμη και η Παράγκα είχε διορίσει ανίψι της στο πρωθυπουργικό Μέγαρο.
Ο λαός στην συνέχεια ανέθεσε στον Τσίπρα την σωτηρία του. Τρόπος του λέγειν γιατί πολύ σύντομα θα ανακαλύπταμε την επικινδυνότητα μιας κυβέρνησης-Βαβέλ. Οι απόψεις, πάνω στο ίδιο θέμα, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Ολοι οι υπουργοί, οι βουλευτές και οι παρατρεχάμενοι έχουν από μία-διαφορετική.
Γίνεται χωριό έτσι;
Ο δε Τσίπρας άλλα λέει στην Μέρκελ στο εξωτερικό άλλα όταν επιστρέφει στην Αθήνα.
Το Airbus πηγαίνει στα βράχια. Σαν εφιάλτης ο Βενιζέλος, που έχει κάνει την πιο ευφάνταστη  εικονική παραίτηση της μεταπολίτευσης, επενδύει στην εθνική τραγωδία για να την πάρει πίσω. Αφού να σκεφθείτε όρισε συνέδριο για την συνιστώσα ΠΑΣΟΚ στις 7 Ιουνίου και τον Σεπτέμβριο η εκλογή νέου αρχηγού. Ως τότε ελπίζει ότι ειδικά συνεργεία αναλυτών DNA θα επιχειρούν να ταυτοποιήσουν τους επιβάτες. Φυσικά ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς δεν έχουν ανέβει στο  Airbus.
Οπως όλα δείχνουν ο κυβερνήτης Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να πάει προς νερού του και να αναθέσει το πηδάλιο στον συγκυβερνήτη Λαφαζάνη. Στο μεταξύ μετά την αποτυχημένη αποστολή στην Περσία για να βρει χρήματα, έστειλε άλλη επιτροπή στη Ρωσία αναζητώντας 15 δις βοήθεια.
Προσδεθείτε αν και δεν την γλιτώνουμε...