Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΚΟΣ Street Relays: Η πόλη των Ιωαννίνων διοργανώνει το απόλυτο αθλητικό τριήμερο, από τις 19 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2014, με αγώνες σκυταλοδρομίας στίβου και δρόμου που απευθύνονται σε όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό


Ένα τριήμερο αφιερωμένο στον αθλητισμό θα φιλοξενήσουν τα Γιάννενα, από τις 19 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2014, με αγώνες σκυταλοδρομίας στίβου και δρόμου που απευθύνονται σε όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό. 


Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου ξεκινούν για πρώτη φορά στην πόλη των Ιωαννίνων, τα Ioannina ΒΙΚΟΣ Street Relays, τα οποία αποτελούν την επιτυχημένη συνέχεια των σκυταλοδρομιών Ραφήνας, Θεσσαλονίκης και Κομοτηνής.


 Στον αγώνα σκυταλοδρομίας το παρών θα δώσουν σπουδαίοι Έλληνες αθλητές, όπως ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Σπύρος Γιαννιώτης μαζί με την ομάδα του. 

Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, τον πρωταγωνιστικό ρόλο παίρνει η λίμνη των Ιωαννίνων, με τον καθιερωμένο Γύρο της Λίμνης, με Μέγα Χορηγό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος. 

Επίσης, στο πλαίσιο των τριών αγώνων δρόμου που θα πραγματοποιηθούν στην λίμνη Ιωαννίνων, θα διεξαχθεί και ο παραλίμνιος δρόμος «Μαμά - Καρότσι». Πρόκειται για έναν αγώνα στον οποίο οι μητέρες με τα παιδιά τους θα τρέξουν απόσταση 500 μέτρων. 


Η εταιρεία Βίκος με το  μήνυμα «Στηρίζουμε τον Αθλητισμό» υποστηρίζει έμπρακτα τα σημαντικά δρώμενα που πραγματοποιούνται στην πόλη των Ιωαννίνων και συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην τοπική κοινωνία. Δελτίο Τύπου Σεπτέμβριος 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους αγώνες και τα προγράμματα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.relays.gr &www.ioanninalakerun.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: