Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

«Επικίνδυνα παιχνίδια» με τις ζωές κατοίκων και επισκεπτών στο Δήμο Πάργας

«Επικίνδυνα παιχνίδια» με τις ζωές κατοίκων και επισκεπτών στο Δήμο Πάργας

Μια παγιωμένη κατάσταση στις Δ.Ε. Φαναρίου και Πάργας, του Δήμου Πάργας, δημιουργεί «επικίνδυνα παιχνίδια» με τις ζωές κατοίκων και επισκεπτών.

Τα Κέντρα Υγείας Καναλακίου και Πάργας, λόγω έλλειψης ικανού αριθμού οδηγών ασθενοφόρων, είναι αναγκασμένα να εφημερεύουν εναλλάξ (αναφορικά με την ύπαρξη ασθενοφόρου), με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Στις 23 Αυγούστου 2014, ο Υπουργός Υγείας κ. Βορίδης, ήρθε στο Καναλάκι και την Πάργα, γνώρισε τις ομορφιές, τις γεύσεις και τη φιλοξενία του τόπου μας, ωστόσο δεν έκανε τον κόπο να πάει ούτε μέχρι το ΚΥ Καναλακίου, ούτε μέχρι το αντίστοιχο της Πάργας.

Στις 30 Αυγούστου 2014, ένας Ρουμάνος τουρίστας έχασε τη ζωή του στην Πάργα (διαβάστε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza, δεν υπήρχε εκείνη την ημέρα οδηγός στο ΚΥ Πάργας, αλλά σε αυτό του Καναλακίου, λόγω της κατάστασης που προαναφέραμε.

Τι θα ισχύσει σε περίπτωση εφημερίας, αν συμβεί κάτι π.χ. στην Πάργα και το ασθενοφόρο είναι ήδη σε κάποιο περιστατικό σε χωριό της Δ.Ε. Φαναρίου; Ρητορικό το ερώτημα...

Στις 18 Ιανουαρίου 2014, ο τότε Υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας (διαβάστε ΕΔΩ), είχε δεσμευθεί από την Πρέβεζα, πως άμεσα θα προχωρήσει ο σταθμός ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο. Αν το άμεσο για τον κ. Μπέζα είναι έπειτα από ένα χρόνο, μάλλον έχει ένα πρόβλημα με τα χρονοδιαγράμματα συνολικά η Κυβέρνηση...

Αλλιώς τα λόγια από τις πράξεις έχουν μια κάποια απόκλιση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: