Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας: Όλοι στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014, στη Θεσσαλονίκη. Διατίθενται λεωφορεία για την μεταφορά όσων θέλουν να συμμετέχουν.

Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας: Όλοι στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Κάλεσμα για συμμετοχή στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη ενόψει της Δ.Ε.Θ. το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα στο Άγαλμα του Βενιζέλου, καθώς και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει, απευθύνει το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας σε όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους.

  Για την μετακίνηση θα υπάρχουν και λεωφορεία από το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας τα οποία θα αναχωρήσουν από Πρέβεζα στις 8 το πρωί του Σαββάτου, από την Πλατεία Ανδρούτσου.

  Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2682022321. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «η Κυβέρνηση σε ρόλο καταστροφέα συνεχίζει την αντεργατική πολιτική της ψηφίζοντας νόμους και επιβάλλοντας μέτρα που δίνουν τη χαριστική βολή σε κοινωνία και οικονομία καταργώντας κάθε παροχή κοινωνικής ασφάλειας, εντείνοντας την ύφεση και τα αδιέξοδα.

 
Οι προκλήσεις και τα προβλήματα είναι τεράστια. Για αυτό η ενότητα όλων των εργαζομένων, η συστράτευση και ο κοινός αγώνας είναι προαπαιτούμενα ώστε να ισχυροποιηθεί η δύναμή μας, στη διεκδίκηση των κοινών μας αιτημάτων, ώστε να επιβάλλουμε λύσεις φιλεργατικές και αναπτυξιακές προς όφελος του λαού και της χώρας. Δίνουμε δυναμικό αγωνιστικό «παρόν» γιατί:Θέλουμε Εργασία και ΟΧΙ Ανεργία. Απαιτούμε Δημοκρατικά Δικαιώματα. Αγωνιζόμαστε για Κοινωνική Δικαιοσύνη», σημειώνει στο κάλεσμα του το Εργατικό κέντρο Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: