Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014

Από τους Αρχαιοκάπηλους εξαρτάται η τύχη της κυβέρνησης Σαμαρά!!!


ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΡΥΣΗ ΑΜΑΞΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ;

AΠΟΚΑΛΥΨΗ
Σε παγίδα θανάτου για την κυβέρνηση Σαμαρά εξελίσσεται ο τάφος της Αρχαίας Αμφίπολης.
Το ίδιο το υπουργείο Πολιτισμού κινδυνεύει να ανατιναχθεί στον αέρα καθώς ως αυτή την στιγμή δεν έχει απαντήσει στα καίρια ερωτήματα που θέτει το Κουρδιστό Πορτοκάλι:

-Πως γνωρίζουν ότι ο τάφος έχει συληθεί;
(Κι αυτό γιατί αρχαιολόγοι του υπουργείου αφήνουν να εννοηθεί κάτι τέτοιο κι ενώ ακόμη δεν έχουν φθάσει στο επίμαχο σημείο της εκσκαφής.)
-Kι αν είναι έτσι, γιατί επέτρεψαν σε Αρχαιοκάπηλους να φθάσουν πριν τους Αρχαιολόγους του υπ. Πολιτισμού; Γιατί δεν είμαστε ικανοί να διαφυλάξουμε την κληρονομιά που μας εμπιστεύθηκαν οι Αρχαίοι;
-Πως θα αντιμετωπίσουν την απογοήτευση της κοινής γνώμης και την οργή της σε περίπτωση που αποκαλυφθεί ένας λεηλατημένος τάφος;
Σ΄ αυτή την περίπτωση και για να μην υποστεί το τελειωτικό στραπάτσο ο Σαμαράς, θα πρέπει να έλθουν σε επαφή με τους Ελληνες και ξένους Αρχαιοκάπηλους (ως τα βάθη της Ασίας) μπας και πάρουν πίσω μέρος του λεηλατημένου θησαυρού.Μην σας εκπλήσσει η ιδέα.
Ετσι λειτουργούν σχεδόν όλα τα υπουργεία Πολιτισμού του κόσμου και όλες σχεδόν οι Αρχαιολογικές Υπηρεσίες.
Γιατί σχεδόν πάντα ο ιδιωτικός τομέας (Αρχαιοκάπηλοι) προηγούνται σε γνώση της Ιστορίας και τεχνογνωσία από τους κρατικοδίαιτους μανδαρίνους.
Μήπως έχουν αρχίσει εδώ και καιρό οι παράγοντες του υπ. Πολιτισμού κι όχι μόνο να συνομιλούν με τους Αρχαιοκάπηλους για την επιστροφή των κλοπιμαίων ανεξάρτητα σε ποιον ανήκει ο τάφος της Αρχαίας Αμφίπολης.
Είναι αλήθεια ότι έχει κλαπεί ολόκληρη Χρυσή Άμαξα που βρισκόταν εντός του τάφου;
Γι΄αυτό σας λέμε: H υπόθεση της Αρχαίας Αμφίπολης μπορεί να γίνει ο τάφος της κυβέρνησης Σαμαρά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: