Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Επίσημες γεωγραφικές έρευνες του Χάρβαρντ και του London School για τους συμπατριώτες, κολλητούς του Σαμαρά. ''Οι Μεσσήνιοι έχουν τη διοίκηση στο DNA τους''.



Ένας αέρας αλλαγής φαίνεται να φυσάει σιγά σιγά καθώς έπειτα από την αλλαγή στη διοίκηση του ΟΑΕΔ σειρά είχε ο πρόεδρος της επιτροπής προμηθειών Υγείας. Από εχθές το βράδυ λοιπόν νέος πρόεδρος της επιτροπής προμηθειών Υγείας αναλαμβάνει άλλος ένας Μεσσήνιος, ο Χρήστος Γιάνναρης. Πρόκειται για πρόσωπο ιδιαίτερα έμπιστο του πρωθυπουργού ο οποίος είναι και γραμματέας Παλιννοστούντων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της ΝΔ


 Επίσημες γεωγραφικές έρευνες του Χάρβαρντ και του London School of economics εντυπωσιάζουν για το υψηλό ποσοστό συμμετοχής πολιτών καταγόμενων εκ Μεσσηνίας σε διοικητικές θέσεις του κρατικού μηχανισμού της Ελλάδας. 

Τα δημοφιλή πανεπιστήμια αποδέχονται πλέον πως οι Μεσσήνιοι έχουν τη διοίκηση στο DNA τους και σχεδιάζουν να δημιουργήσουν παραρτήματα στην Καλαμάτα, στα οποία θα έρχονται για μετεκπαίδευση οι απόφοιτοι διοίκησης επιχειρήσεων των σχολών τους...

Πριν πάρουν την τελική απόφαση, τα 2 γνωστά πανεπιστήμια θα κάνουν μία από κοινού ποιοτική έρευνα στο νερό της Μεσσηνίας. Αν αποδειχθεί ότι η αιτία για την έμφυτη ικανότητα στη διοίκηση δεν είναι το νερό, όπως ψιθυρίζεται, αλλά το Μεσσηνιακό σπέρμα, θα προχωρήσουν  την προαναφερόμενη επένδυση στο θρυλικό νομό της Πελοποννήσου.

Το φαινόμενο πληροφορήθηκε και η ΝΑΣΑ, γεγονός που τρομοκράτησε της Μεσσήνιες μανάδες. Έτσι, κρύβουν τα παιδιά στα σπίτια, φοβούμενες τυχόν απαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: