Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, ο Μιχάλης Κασσής, ο Σηφουνάκης και ο πεθερός του Βενιζέλου.


Αποκαλυπτικός ήταν ο διάλογος μεταξύ του Περιφερειάρχη Ηπείρου και του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Κασσή, στην διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, κατά την συζήτηση του θέματος για τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στα παράλια της Θεσπρωτίας.


«Δεν είμαστε εδώ για να εξυπηρετούμε τα συμφέροντα του Λάτση, του Βαρδινογιάννη και του Μελισσανίδη» είπε ο κ. Κασσής...

«Ούτε του Μπακατσέλου», έσπευσε να συμπληρώσει ο Περιφερειάρχης με αποτέλεσμα την έκρηξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος του καταλόγισε πολιτική σκοπιμότητα καθώς ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι πεθερός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου  Βενιζέλου."

Αν είναι ο πεθερός του Βενιζέλου λίγο πολύ δεν με νοιάζει. Αν είναι έτσι θα είμαι ο πρώτος που θα καταγγείλω τον Μπακατσέλο που είναι πεθερός του Βενιζέλου" απάντησε ο κ. Κασσής.

Για πρώτη φορά λοιπόν σε δημόσια συζήτηση, ακούστηκαν ακόμη και ονόματα μεγαλοεπιχειρηματιών της χώρας ότι βρίσκονται πίσω από τη συγκεκριμένη μονάδα και διατυπώθηκαν αλληλοκατηγορίες για εξυπηρέτηση συμφερόντων επιχειρηματικών ομίλων.

Αίσθηση επίσης προκάλεσε η για πρώτη φορά δημόσια ομολογία του Περιφερειάρχη Ηπείρου για έντονες πολιτικές πιέσεις που έχουν ασκηθεί προκειμένου να αδειοδοτηθεί η συγκεκριμένη μονάδα.

Μάλιστα κατονόμασε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Σηφουνάκη με αποτέλεσμα την έκρηξη του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βαγγέλη Αργύρη.

Δείτε τους διαλόγους στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του Ράδιο Ηγουμενίτσα 892.gr




www.892fm.blogspot.gr
http://www.epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: