Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Όλα για όλα για την νίκη, την ερχόμενη Κυριακή στην Πρέβεζα που θα φέρει τον ΠΑΣ Πρέβεζα στην Γ'. Ισοπαλία 3-3 με τον Ναυπακτιακό Αστέρα σήμερα, ενώ ο Σκουφάς επεκράτησε στην Ιτέα με 2-1.





Με το ισόπαλο 3-3 έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Πρέβεζα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα στην Ναύπακτο, που φέρνει την Πρεβεζάνικη ομάδα στους 8 βαθμούς, έναντι 11 του Σκουφά Κομποτίου που επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Ιτέα.

 Έτσι η Πρεβεζάνικη ομάδα, θέλει την ερχόμενη Κυριακή νίκη και μόνο νίκη, που θα την φέρει στους 11 βαθμούς, που σημαίνει ισοβαθμία με τον Σκουφά Κομποτίου, αλλά άνοδο του ΠΑΣ Πρέβεζα, λόγω του ότι, στον πρώτο αγώνα στο Κομπότι, απέσπασε ισοπαλία.

Σε ένα αγώνα για γερά νεύρα εξελίχθηκε o σημερινός αγώνας, που  τελείωσε ισόπαλος  3-3.
Προηγήθηκε ο ΠΑΣ Πρέβεζα στο 25' με απευθείας κτύπημα φάουλ του Χαϊδάκη, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ύστερα από ανατροπή του Σιδέρη.

Η γηπεδούχος ομάδα ισογάρισε στο 34 με σούτ του Καλαβρουζιώτη, ύστερα από σέντρα του Θεοχάρη.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα προηγήθηκε στο 42' με πλασέ του Χαϊδάκη και ο Αστέρας ισοφάρισε στις καυστερήσεις με σούτ του Ψυχογιού.

Στο 40' ο ΠΑΣ είχε σούτ στο δοκάρι του Αστέρα με τον Μπόμπορη.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με μιά μοναδική ευκαιρία για την ομάδα της Πρέβεζας , στο 57', όταν από λάθος του τερματοφύλακα του Αστέρα ο Μπόμπορης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να προηγηθεί στο 65' με τον Κουτελιέρη που πλάσαρε τον Λιάσκο, ύστερα από σέντρα του Σωτηρόπουλου.

Στο 72' πάλι ο Μπόμπορης από το ύψος του σημείου του πέναλτυ και μπροστά σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρ.

Η Πρεβεζάνικη ομάδα ισοφάρισε στο 76΄λεπτό ύστερα από πλασέ σούτ του Σιδέρη.

Ο αγώνας συνεχόστηκε με υπεροχή του ΠΑΣ Πρέβεζα μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Η λήξη του αγώνα βρήκε την Πρέβεζάνικη ομάδΑ και τους εκατοντάδες οπαδούς της να πανηγυρίζουν για την ισοπαλία που τους δίνει το δικαίωμα με νίκη την ερχόμενη Κυριακή στην Πρέβεζα, την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: