Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Χαίρε Χάρη Θεοχάρη!


Οι τελευταίες ημέρες είναι πραγματικά δύσκολες. Μαγνητικές καταιγίδες, ψεκασμοί, ατελείωτες ώρες στα γκισέ των τραπεζών. Ο Θεός να βοηθήσει για να μην είναι ο ιστορικός του μέλλοντος των ιδίων αντιλήψεων με αυτές της κυρίας Ρεπούση. Να έχεις πέσει ηρωικά μαχόμενος για να πάρεις το πιστοποιητικό τόκων στην Πειραιώς και να γράφει ο άλλος ότι ήσουν θύμα συνωστισμού; Πάει πολύ! 


Μαγνητικές καταιγίδες πέφτουν στο κεφάλι μας. Την ίδια ώρα οι αντίπαλοι του έθνους, οι σκοτεινοί τύποι που περίμεναν δύο χιλιάδες χρόνια κάτω από την γη για να πάρουν την εκδίκησή τους, μας ψεκάζουν συνεχώς με παραισθησιογόνα για να κάμψουν τις αντιρρήσεις μας στο ξεπούλημα της πατρίδας στα διεθνή και ντόπια μονοπώλια. 

Κι ενώ ο άνισος αγώνας τείνει να δημιουργήσει τους ήρωες του μέλλοντος, ήρθε ο Χάρης Θεοχάρης για να μας αποτελειώσει. Ο άνθρωπος μυστήριο, ο άτλαντας των δημοσίων εσόδων, αποφάσισε να μας κάνει να μην έχουμε ούτε ένα λεπτό δίχως απασχόληση. Από την ώρα που δεν γνωρίζουμε ακόμη αν η εφορία θα δεχτεί άλλη φορά στο μέλλον δηλώσεις (η ημερομηνία πήγε τέλος Ιουνίου και βλέπουμε), ο Χάρης Θεοχάρης γεμίζει τα κενά μας στέλνοντάς μας να βγάλουμε βεβαιώσεις για τους τόκους των άδειων βιβλιαρίων μας από τις τράπεζες. 

Έτσι θα ικανοποιηθεί και ο καπετάν Δένδιας και θα μειωθούν οι διαδηλώσεις. Ποιος θα έχει διάθεση για διαδήλωση στην Αθήνα - θερμοκήπιο, στην Αθήνα των ψεκασμών, όταν θα έχει ήδη χύσει λίτρα ιδρώτα στις ουρές των τραπεζών; 

Ναι, κυρίες και κύριοι. Θα κάνουμε ηλεκτρονικές δηλώσεις και πρέπει να συγκεντρώσουμε ένα σωρό πιστοποιητικά σε χαρτί. Άλλο ένα δάσος του Αμαζονίου θα ξηλωθεί. Οικολόγοι του κόσμου ενωθείτε...

Kαι γιατί όλα αυτά; Για να κάμψουν το ηθικό μας, σύντροφοι και συντρόφισσες. Είναι βέβαιο ότι την ώρα που εκατομμύρια άνεργοι θα σκοτώνουν την ώρα τους στα γκισέ των τραπεζών, οι κομάντο των ειδικών δυνάμεων των υπηρεσιών πάταξης της φοροδιαφυγής θα λαμβάνουν τις τελευταίες οδηγίες τους από τους ειδικούς πράκτορες της αντίστοιχης αμερικανικής υπηρεσίας. Κερδίζουν χρόνο για να μας την φέρουν ολοκληρωτικά. Με το λεγόμενο «τελικό κτύπημα». 

Αλίμονο σε εκείνη την πατριώτισσα και σε εκείνο τον πατριώτη που θα βρεθούν σε αδυναμία να δικαιολογήσουν το καρβέλι που θα έχουν στο τραπέζι. Θα τους πάρουν και το τραπέζι. Το όνομα Χάρης Θεοχάρης θα γίνει γνωστό σε όλη την υφήλιο ως εκείνο του ατρόμητου πολέμιου της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής. Χαίρε Χάρη Θεοχάρη!

Θανάσης Μαυρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: