Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Εμπαιγμός τέλος!!!.Το Σωματείο ΤΑΞΙ Φιλιππιάδας προσανατολίζεται στην απόφαση να σταματήσει την μεταφορά των μαθητών σε όλο τον Δήμο Ζηρού κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών και σχολικών εξετάσεων.


Μετά από τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν  οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ Φιλιππιάδας από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας , ότι θα εισπράξουν μέρος των οφειλομένων πριν το Πάσχα, συνέχισαν την μεταφορά των μαθητών στα σχολεία, την οποία είχαν σταματήσει για μία εβδομάδα, από 08-04-2013 έως και 12-04-2013.
Από τις 15-4-2013 έως και σήμερα έχουν υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία, με συνεχείς επισκέψεις στην Περιφέρεια, ακόμη και Σαββατοκύριακα,προσκομίζοντας ότι παραστατικό τους έχει ζητηθεί και δεν φάνηκε «φως στο τούνελ», ούτε καν φως λαμπάδας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με μέλη του Συλλόγου μας μετέφεραν ότι η αιτιολογία- δικαιολογία που τους δόθηκε από υπαλλήλους της Περιφέρειας ήταν η εξής: <<Τα χαρτιά που συμπληρώνανε ( η Περιφέρεια ) τόσες ημέρες , ήταν λάθος και ότι τα εντελόμενα τα γύρισαν πίσω>>.,  αποκλείοντας έτσι την περίπτωση να δούνε ευρώ πριν το Πάσχα. Έχουν « στεγνώσει εντελώς» και το αρνί φέτος ,μάλλον θα γίνει κοτόπουλο.

Ας σημειώσουμε ότι τα μέλη του Σωματείου παραμένουν απλήρωτα πάνω από έναν χρόνο, συγκεκριμένα από 01-03-2012 έως και σήμερα και εν’ τω μεταξύ τα έξοδα τρέχουν.
Ενώ  για την τρέχουσα σχολική χρονιά έχουν υπογράψει συμβάσεις  με μειωμένες τιμές κατά 17%, τους «βάζουν καπέλο» μία απομείωση  10% για τα δεδουλευμένα  2011-2012.

Το Σωματείο ΤΑΞΙ Φιλιππιάδας, αποφάσισε να σκληρύνει την στάση του και προσανατολίζεται να πάρει απόφαση να σταματήσει την μεταφορά των μαθητών σε όλο τον Δήμο Ζηρού κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών και σχολικών εξετάσεων. Όλοι κατανοούμε τις επιπτώσεις μίας τέτοιας ενέργειας, γι’ αυτό εκεί στην Περιφέρεια ας σταματήσουν τον εμπαιγμό και να δώσουν το συντομότερο λύση, για να μην έχουν μόνιμα ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ οι ταξιτζήδες και να έρθει και για αυτούς κάποτε η ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Χριστόφορος Ευθυμίου.
http://romiazirou.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: