Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης - Παλαιού Φαλήρου ''Η Τιτάνη'', επ΄ευκαιρία των γιορτών της Πρωτομαγιάς που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Σμύρνης και συμμετέχει με περίπτερο στην Κεντρική πλατέια, περιμένει τους Ηπειρώτες και τους φίλους της Ηπείρου, την Πα


Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης - Παλαιού Φαλήρου ''Η Τιτάνη'', επ΄ευκαιρία των γιορτών της Πρωτομαγιάς που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Σμύρνης και συμμετέχει με περίπτερο στην Κεντρική πλατέια, περιμένει τους Ηπειρώτες και τους φίλους της Ηπείρου, την Παρασκευή 17 Μαϊου 2013, στις 20.00' το βράδυ να τους κεράσει τσίπουρο και να τους προσφέρει παραδοσιακά ηπειρώτικα εδέσματα, βέβαια υπό τους ηπειρώτικους ήχους του κλαρίνου, από ηπειρώτικη καταξιωμένη μουσική κομπανία.


Οπως καθε χρονο ετσι και φετος οι Ηπειρώτες τιμουν την Πρωτομαγια και την Παραδοση διατηρωντας ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ του Συλλογου Ηπειρωτων Νεας Σμυρνης - Παλαιου Φαληρου " Η Τιτανη" στην κεντρικη πλατεια του Δημου Νεας Σμυρνης. Θα ειμαστε μεχρι την Κυριακη 19/5/2013. Την Παρασκευη 17/5 θα σας περιμενουμε το βραδυ 20:00 να σας κερασουμε τσιπουρο και παραδοσιακα εδεσματα και με τον ηχο του κλαρινου να ξεφυγουμε απο την μιζερια και τα προβληματα. Σας περιμενουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: