Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Σε επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι της ΕΑΣ Πρέβεζας.

Σε επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι της ΕΑΣ Πρέβεζας

                Οι εξελίξεις πλέον στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας, μετά και την απόρριψη του σχεδίου αναδιοργάνωσης της ΕΑΣ από το πολυμελές πρωτοδικείο Πρέβεζας (διαβάστε: Προς λουκέτο η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας;), παίρνουν το... δρόμο τους. Οι εργαζόμενοι καταθέτουν σήμερα, Παρασκευή, το έγγραφο επίσχεσης εργασίας τους, η οποία θα ξεκινήσει σε δύο δόσεις (μέχρι και την Τετάρτη).

Ακολούθως θα σταματήσουν τη λειτουργία τους τα super market της Ένωσης (θα δουλέψει μόνο αυτό στο Καναλάκι) και ίσως παραμείνει σε λειτουργία και κάποιος σταθμός γεωργικών εφοδίων (στον Αρχάγγελο).

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.atpreveza.gr, μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει στην επιφάνεια κάτι «χειροπιαστό» για ενδιαφέρον επενδυτών, παρά τις φήμες και τις διαρροές, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να συγκληθεί γενική συνέλευση των πιστωτών και να γίνει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση.

Όπως προκύπτει πάντως από το ρεπορτάζ, υπάρχει ακόμη «μέλλον» στο τι μέλλει γενέσθαι με την Ένωση, έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου, που έκρινε ως καθ' όλα λαθεμένο, το σχέδιο αναδιοργάνωσης της Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: