Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Παράλληλες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για την στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας γίνονται από φορείς της Πρέβεζας...


Είδη διατροφής, ατομικής υγιεινής και χαρτικά συγκεντρώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, για να διανεμηθούν στην συνέχεια σε Συσσίτια και Ιδρύματα μέσω του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται Επιχειρήσεις, Πολυκαταστήματα, Super Market, Σύλλογοι, Πολίτες κ.α που επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα να προβούν στη συλλογή των παραπάνω ειδών, να επικοινωνούν με τα τηλ: 6993913286 - 2682 3 60201 - 2682 3 60250. 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καταστηματαρχών του Ιστορικού Κέντρου προχώρησε στην τοποθέτηση καλαθιών στα καταστήματα του Κέντρου προκειμένου να γίνει συλλογή τροφίμων από τους δημότες και να ενισχυθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο το οποίο λειτουργεί από το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Πρέβεζας, εξυπηρετώντας περίπου 250 οικογένειες.

Την ίδια στιγμή το Τμήμα Πρόνοιας συνεχίζει την συλλογή τροφίμων στον χώρο της Δημοτικής Αγοράς, ενώ εκτός από την έκκληση που κάνει για βοήθεια προς τους δημότες απευθύνεται και στα σούπερ μάρκετ, υπογραμμίζοντας ότι η κατάσταση που βιώνουν δεκάδες οικογένειες είναι ιδιαίτερα δύσκολη και χρειάζεται η συνδρομή όλων μας. 

Δημοτικη Ραδιοφωνια Πρεβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια: