Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ινδοί επενδυτές αγόρασαν την πλειοψηφία των μετοχών του ΠΑΣΟΚ!


Με μια συμφωνία-"αστραπή", που ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος παραχώρησε το 65% των μετοχών του κόμματος στο ινδικό Fund «Χρούντι-Μπάκσι» κρατώντας όμως το management για τα επόμενα 3 χρόνια!


Η ιδιωτικοποίηση ενός από τα δύο ιστορικότερα κόμματα της μεταπολίτευσης, είναι γεγονός! Ύστερα από δραματικές διαπραγματεύσεις με υποψήφιους επενδυτές και ενώ η χρεοκοπία ήταν πλέον κάτι παραπάνω από πιθανή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι, μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, το κόμμα περνάει στην ιδιοκτησία ινδικού επενδυτικού ομίλου!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έκανε δεκτή τη βελτιωμένη προσφορά των Ινδών, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αντλήσουν τεχνογνωσία από το ελληνικό πολιτικό σύστημα, ενώ παράλληλα επιθυμούν να αποτελέσουν το αντίπαλο δέος των Κινέζων στην περιοχή.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης μίλησαν, πάντως, για «ξεπούλημα της κρατικής κομματικής περιουσίας» που αγγίζει τα όρια του σκανδάλου και δεσμεύτηκαν ότι, μόλις έρθουν στην εξουσία, θα ακυρώσουν την πώληση, επιστρέφοντας το ΠΑΣΟΚ στον ελληνικό λαό, όπου ανήκει.

Μαζί με το ιστορικό αρχείο του κινήματος, τη συμμετοχή στην κυβέρνηση και το γυμναστήριο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε δώρο στους επενδυτές και τον τελευταίο οπαδό του κινήματος. 

Στις προθέσεις πάντως των επενδυτών είναι να ανοίξουν υποκαταστήματα του ΠΑΣΟΚ, σε όλες τις χώρες της περιοχής, καθώς οι οικονομικές μελέτες τους δείχνουν ότι, με την κατάλληλη διαχείριση, μπορεί να κάνει απόσβεση της επένδυσης μέσα σε 8 με 10 το πολύ χρόνια, αν κερδίσει στις εκλογές.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: