Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Η Πρέβεζα υποδέχθηκε τον... Ευρωπαίο «Άγιαξ της Ηπείρου».

Η Πρέβεζα υποδέχθηκε τον... Ευρωπαίο «Άγιαξ της Ηπείρου» (pics+vid)

Ματς-γιορτή διεξήχθη στο «Αθανασία Τσουμελέκα» της Πρέβεζας, καθώς οι περίπου 600 θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ομάδα-έκπληξη της φετινής Super League, τον ΠΑΣ Γιάννινα του Γιάννη Χριστόπουλου, κόντρα στο «καμάρι» της πόλης μας τον ΠΑΣ Πρέβεζα, με το τελικό 1-4 υπέρ του «Άγιαξ της Ηπείρου», να μην μαρτυρά την αρκετά καλή παρουσία των «κιτρινόμαυρων». Η φιλική αναμέτρηση έγινε στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τους αγώνες που θα δώσουν (play-off της Super League και μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική), στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρατάχθηκε με αρκετά από τα «αστέρια» του που τον οδήγησαν στα play-off και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ το γεγονός ότι η Πρέβεζα ήταν ανταγωνιστική για 70 λεπτά, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό μήνυμα για την προσπάθεια ανόδου της στη Γ΄ Εθνική.
Το πρώτο σουτ ανήκε στους γηπεδούχους, όταν στο 3' ο Μπόμπορης έκανε την προσπάθεια με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 8' ο Λιάσκος έκανε έγκυρη έξοδο στα πόδια του Νικλητσιώτη και έδιωξε τη μπάλα, πριν ο παίκτης των Ιωαννίνων πάρει την τελική προσπάθεια. Άστοχη κατάληξη είχαν και τα σουτ των Γεωργίου και Γιάκου, στο 10-16' αντίστοιχα.

IMG 8361

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα θα μπορούσε να μπει μπροστά στο σκορ στο 30', όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημουλιά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαμπανιώτη. Με τον ίδιο τρόπο βέβαια (απευθείας εκτέλεση φάουλ) ο Νικλητσιώτης στο 40' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 44', όταν ο Ρουμπουλάκου εκτέλεσε φάουλ και ο Γεωργίου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Οι «κιτρινόμαυροι» δεν το έβαλαν κάτω και μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο για να διεκδικήσουν κάτι καλό. Ο Σιδέρης με άψογη εκτέλεσεη έξω από την περιοχή έστειλε στο 47' τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαμπανιώτη, «γράφοντας» το 1-1. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβασε «στροφές» στη συνέχεια και απείλησε την εστία του Λιάσκου με πλασέ του Γεωργίου στο 49' (απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ). Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στη συνέχεια και την είσοδο πολλών νεαρών παικτών στον αγωνιστικό χώρο, για λογαριασμό του ΠΑΣ Πρέβεζα και επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους, φτάνοντας στην άνετη επικράτηση. Στο 70' ο Γιάκος πήρε την ασίστ του Νικλητσιώτη και την έκανε γκολ με πλασέ, διαμορφώνοντας το 1-2. Ο ίδιος παίκτης στο 84' έπειτα από έξοχο συνδυασμό με Γεωργίου και Νικλητσιώτη, έκανε το 1-3 και ο Γιάκος ολοκλήρωσε το ματς με χατ-τρικ (πλασέ-γκολ στο 86'), έπειτα από σέντρα του Νικλητσιώτη.

IMG 8335
*Κάποιες αντεγκλήσεις υπήρξαν ανάμεσα σε νεαρούς οπαδούς των δύο ομάδων, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ευτυχώς δίχως συνέχεια μετά το τέλος του αγώνα.
Διαιτητής: Μπαϊλης
Βοηθοί: Κωνσταντίνου-Φραγκούλης
ΠΑΣ Πρέβεζα (Γκαρτζονίκας): Λιάσκος, Σκαμνέλος Δ., Χαϊδάκης, Βάλβης, Μάρκος Σκαμνέλος Χ., Δημουλιάς, Καρακώστας, Νίκου, Μπόμπορης, Σιδέρης
Έπαιξαν και οι: Μέλλος, Κοψάρης, Πετρόπουλος, Κίστης, Λάσκαρης, Παπουτσής, Ντούσκος, Γεωργουσόπουλος, Παναγιωτίδης
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Πάντος, Ρουμπουλάκου, Οικονόμου, Μπέριος, Κεϊτά, Χαρίσης, Γεωργίου, Βίλα, Νικλητσιώτης, Γιάκος
Έπαιξαν και οι: Παππάς, Μπακόλας, Ζωγράφος, Βένος, Μπιστιόλης, Μάγκος

Δείτε το βίντεο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: