Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Αισιοδοξία για την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο στην Πρέβεζα

Αισιοδοξία για την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο στην Πρέβεζα

Συγκρατημένη αισιοδοξία εν όψει της Καλοκαιρινής περιόδου δημιούργησε στους επαγγελματίες της περιοχής η αυξημένη κίνηση στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας κατά τις ημέρες του Πάσχα.


Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα η κίνηση τις ημέρες του Πάσχα στο νομό δημιουργεί προσδοκίες σε όλους τους επαγγελματίες για ανάλογη συνέχεια και το Καλοκαίρι, αφού σύμφωνα με τον Πρόεδρο Συλλόγου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας αλλά και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας η Πρέβεζα αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό για ποιοτικό αλλά ταυτόχρονα και φθηνό τουρισμό.


kokkalis

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας Σπύρος Κόκκαλης χαρακτήρισε την κίνηση ανέλπιστη και επισήμανε πως οι επαγγελματίες θα πρέπει να είναι συγκρατημένοι, να κρατήσουν τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα, να είναι εξυπηρετικοί και σωστοί με τον κόσμο ώστε ο κάθε επισκέπτης να μείνει ικανοποιημένος.

Ικανοποιημένοι από την τουριστική κίνηση τις ημέρες του Πάσχα δηλώνουν και οι ξενοδόχοι του Νομού Πρέβεζας και ο Πρόεδρος Ένωσης ξενοδόχων Πολύκαρπος Χαλκίδης τόνισε πως η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη στο Νομό μας και αρκετά οργανωμένα ξενοδοχεία άγγιξαν σε πληρότητα ακόμα και το 100%.

xalkidis

Ο κ. Χαλκίδης ανέφερε ότι η περιοχή μας αρχίζει να γίνεται πόλος έλξης για τους επισκέπτες που αυξάνουν τις ημέρες παραμονής τους τόσο στο νομό όσο και στην πόλη και υπογράμμισε ότι από την Ένωση σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για την προβολή της Πρέβεζας.

«Μετά τα πρώτα θετικά μηνύματα για το Πάσχα ελπίζουμε ότι θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι» είπε ο κ. Χαλκίδης υπογραμμίζοντας πως είναι σημαντικό να κρατήσουμε ψηλά την παροχή υπηρεσιών και να συγκρατήσουμε τα επίπεδα τιμών ώστε η Πρέβεζα να γίνει ιδανικός τουριστικός προορισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: