Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Η Αντιφασιστική Συνέλευση Πρέβεζας για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων στη Σινώπη...

Η Αντιφασιστική Συνέλευση Πρέβεζας για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων στη Σινώπη...

Με αφορμή τις εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων, που θα γίνουν στην Νέα Σινώπη Πρέβεζας, η Αντιφασιστική Συνέλευση Πρέβεζας, εξέδωσε το παρακάτω κείμενο:

«ΣΙΝΩΠΙΤΙΣΣΕΣ/ΕΣ. Νέες και Νέοι

Βιώνοντας το ξεγύμνωμα του καπιταλισμού και την αποκάλυψη της πραγματικής, κτηνώδους απεχθέστατης φύσης του επαληθεύονται οι φόβοι μας για την ενεργοποίηση των πιό σκοτεινών, αντιδραστικών χαρακτηριστικών του όπως ο συντηρητισμός, η χρησιμοποίηση αποδιοπομπαίων τράγων ο κοινωνικός κανιβαλισμός, οι συνομωσιολογίες, ο εκφασισμός της κοινωνίας, η ταξική τύφλωση..

Το πιό αδιανόητο, σοκαριστικό όμως είναι τα αντανακλαστικά αυτά και ειδικά ο φασισμός να ενεργοποιούνται σε μιά κοινωνία που έχει βιώσει το πιό σκοτεινό πρόσωπο του κτήνους που στην περίπτωση μας είναι, ο Ποντιακός πληθυσμός, για τη σφαγή του οποίου ευθύνονται, οι πολιτικοί πρόγονοι των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, της Ευρωπαικής Ένωσης,του ΝΑΤΟ,του ΔΝΤ και των Αστικών τάξεων της Τουρκίας και της Ελλάδας. Όλοι αυτοί επενδύουν στον εθνικισμό αποπροσανατολίζοντας τους απογόνους των προσφυγων του Πόντου και της Μικράς Ασίας.



Ο εθνικισμός αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της καταστολής, πεδίο λαμπρό, των αστών,του πολιτικού τους προσωπικού και των διεθνών μηχανισμών στους οποίους συμμετέχουν, για να φανατίζουν τα πλήθη, για να μην βλέπουν τον πραγματικό τους αντίπαλο και να αποκομίζουν το συμφέρον τους κάνοντας το λαό να σφάζεται μεταξύ του. 

Oλοι αυτοί στην Τουρκία επενδύουν στον εθνικισμό για να υποτάσσουν στη πολιτική τους τα λαικά στρώματα της Τουρκίας και ακριβώς το ίδιο πράττουν οι «δικοί» μας στην Ελλάδα για να επιβάλλουν τη φτώχεια και την εξαθλίωση.Το Τουρκικό Κράτος αποκρύπτει τις δικές του σφαγές όπως αποκρύπτει το Ελληνικό Κράτος τις δικές του στο όνομα της «Μεγάλης Ελλάδας». Καλούμε τους κατοίκους των Προσφυγικών χωριών,στις 19/05,ημέρα Μνήμης να κάνουν ένα πρώτο βήμα και να απομονώσουν με τον τρόπο που αυτοί νομίζουν, το πιο ακραίο κομμάτι του αντιδραστικού συνασπισμού εξουσίας,την Ναζιστική Χρυσή Αυγή που θέλει να «τιμήσει» τις σφαγές που έκαναν οι Τούρκοι ομοιδεάτες τους.


Το αντιδραστικότερο και βρωμερότερο κομμάτι της κοινωνίας, τα τσιράκια του κεφαλαίου, τους απεργοσπάστες, τους εν δυνάμει καταστολείς των αγωνιζομένων 
Οι Πολιτικοί πρόγονοι της Χρυσής Αυγής ( Εθνικιστές-Φασίστες-Ελληναράδες της εποχής) σας Ονόμαζαν «ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ» και «ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΥΣ». ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ αυτο!!!
Πέρυσι 19/05 στην τελετή κατάθεσης στεφανιών εις μνήμην της ποντιακής γενοκτονίας όπως συνηθίζεται στο προσφυγικό χωριό σας, παραβρέθηκαν και οι ναζί-φασίστες της χρυσής αυγής και μπροστά σε ένα μουδιασμένο κοινό κατέθεσαν στεφάνι με την γνωστή εμετική τελετουργία. Μην τους αφήσετε και φέτος να κάνουν το ίδιο.
Θεωρούμε την ένταξη προσφύγων και απογόνων αυτών (που μετανάστευσαν μετά και στη Γερμανία), σε νεοναζιστικά- Εθνικιστικά μορφώματα ως ύψιστο εξευτελισμό. Σας καλούμε να τους εμποδίσετε να χύσουν το δηλητήριό τους .

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.
ΠΟΝΤΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΔΗΜΟΣ,ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΌΛΟΙ TOYΣ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ!!!
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: