Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ετοιμάζουν μείωση τιμών στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη ;


Μία διαρροή από κύκλους της διοίκησης στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, είναι κάθε φορά η «απάντηση» στα μείζονα ζητήματα που εγείρονται τοπικά. 

Πρόκειται για μία τακτική που ακολουθείται συστηματικά τους τελευταίους μήνες καθώς αυτό που φαίνεται είναι να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα κι όχι να απαντηθούν τα ζητήματα για τους κτηνοτρόφους της Ηπείρου.

Σε μία από τις διαρροές του τελευταίου διημέρου όμως υπάρχει ένα σημείο, εξαιρετικά σοβαρό... Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν πρόκειται για κάποιο λάθος στη... μετάφραση ή για μια συγκεκαλυμμένη αλήθεια την οποία θα βρουν μπροστά τους οι κτηνοτρόφοι. 

Μεταφέρουμε λοιπόν επακριβώς από την εφημερίδα «Ημερησία»:
«Η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι θα παραμείνουν αμετάβλητες το 2013 (στα επίπεδα του 2012) οι τιμές για το γάλα προς τους κτηνοτρόφους της Ηπείρου, αλλά ενδέχεται να μην παραμείνουν οι ίδιες για το σύνολο των επόμενων δώδεκα μηνών, αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο του 2012».
Εμείς πραγματικά δεν μπορούμε να το...μεταφράζουμε αλλά επειδή φοβούμαστε ότι μυρίζει μείωση των τιμών μήπως θα πρέπει να δοθούν διευκρινίσεις ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: