Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Με περισσότερες από 450 συμμετοχές, πραγματοποιήθηκε η χθεσινή ποδηλατοπορεία στην Πρέβεζα.


Η 6η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πόλεων πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου 2013, σε 40 πόλεις της Ελλάδας παράλληλα.


Η ποδηλατοπορεία έχει θέμα την οδική ασφάλεια όπως «Εφαρμογή του Κ.Ο.Κ. - Δραστικός περιορισμός των ΙΧ. - Προώθηση χρήσης μέσων μαζικής μεταφοράς και ποδηλάτων».


 Τα ποδήλατα βγήκαν και στους δρόμους της Πρέβεζας με περισσότερες από 450 συμμετοχές διεκδικώντας καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες μετακίνησης και λιγότερα ΙΧ. 

Η Κίνηση Φίλων ποδηλάτου Πρέβεζας που συμμετείχε στην ποδηλατοπορεία συνιστά σε όλους μας να ξαναγυρίσουμε στο ποδήλατο, να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής της πόλης. 

Το ραντεβού στην Πρέβεζα δόθηκε στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Ανδρούτσου και ο ενδεικτικός χρόνος της ποδηλατοπορείας ήταν 60 min περίπου.

 Η διαδρομή της ποδηλατοπορείας που ακολούθησαν οι ποδηλάτες ήταν: Πλατεία Ανδρούτσου (αρχή διαδρομής) - πεζόδρομος παραλίας - Κυανή Ακτή- Παντοκράτορας (σχολείο) - Ζεύξη - Γρ. Λαμπράκη - Λεωφόρος Ειρήνης - Φόρος -Νεκροταφείο- Βαθύ - Μνημείο Καρυωτάκη - Πευκάκια- Σπηλιάδου - Πλατεία Ανδρούτσου-Δικαστήρια (τέλος διαδρομής).


















Δείτε σχετικό βίντεο.



http://prevezabest.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: