Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Με κόσμο δίπλα του ...και πίστη για διπλό αύριο το απόγευμα στη Ναύπακτο, ο ΠΑΣ Πρέβεζα. Εφόσον στο χώρο του γηπέδου υπάρχει σήμα 3G ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω ustream στο www.mypreveza.gr διαφορετικά θα ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό μέσω αναρτήσεων.


 Με κόσμο στο πλευρό του και πίστη για το διπλό, που θα τον φέρει πιο... κοντά στη Γ΄Εθνική, θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ Πρέβεζα, την Κυριακή 26 Μάη στη Ναύπακτο, έχοντας να ξεπεράσει το εμπόδιο του τοπικού Αστέρα Ναυπάκτου. 

Σε ότι αφορά τον κόσμο στο πλευρό του ΠΑΣ, υπάρχει κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, που με ΙΧ και ενοικιασμένα  Λεωφορεία, ετοιμάζονται να βρεθούν κοντά στον ΠΑΣ Πρέβεζα και να τον βοηθήσουν να πάρει τη νίκη. 


Στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ Πρέβεζα, υπάρχει μεγάλη πίστη για δύο νίκες τόσο με τον Ναυπακτιακό Αστέρα εκτός έδρας, όσο και την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ με τον Σκουφά Κομποτίου, στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας "Ολυμπιονίκου Αθανασίας Τσουμελέκα".


Σε ότι αφορά τον πρώτο από τους δύο "τελικούς" που απομένουν μέχρι να φτάσει η ομάδα στη Γ΄ Εθνική, τον Κυριακάτικο αγώνα μέσα στη Ναύπακτο, οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Πρέβεζα, οι οργανωμένοι του "Ιππόκαμποι" ζουν και αναπνέουν γι' αυτό το παιχνίδι, αφού αποτελεί καθημερινά, αντικείμενο συζήτησής τους. Υπάρχει κινητοποίηση και δυναμικό παρών των Πρεβεζάνων φιλάθλων την Κυριακή στη Ναύπακτο.


Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Πρέβεζα, έχουν προχωρήσει σε μία πρωτοφανή κινητοποίηση εν όψη του κρίσιμου αγώνα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα την Κυριακή 26/05/2013 και θα συνδράμουν με την μαζική παρουσία  τους την προσπάθεια της ομάδας της πόλης μας για άνοδο στην Γ' Εθνική.

«Σημείο συνάντησης για αναχώρηση την Κυριακή 13.00', έξω από το γήπεδο της Πρέβεζας.
Τιμή Εκδρομής 8 ευρώ.
Το εισιτήριο του αγώνα θα είναι 5 ή 10 ευρώ.

Σε περίπτωση αλλαγής ώρας συνάντησης, θα υπάρχει ενημέρωση.

Πληροφορίες στο piccolo cafe (26820-22023)
FREE TIME (Τσόκος Χρήστος Κ.) (26820-22753), (6957755588)


Οι διαιτητές του αγώνα:
Ναυπακτιακός Αστέρας-ΠΑΣ Πρέβεζα
Διαιτητής: Ιωάννης Καμπαξής (Εύβοιας)
Βοηθοί: Δημήτριος Φίλος-Ιωάννης Μητρολιός (Εύβοιας)
Παρατηρητής: Γεώργιος Σταθόπουλος (Αχαΐας).

  Εφόσον στο χώρο του γηπέδου υπάρχει σήμα 3G ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω ustream στο www.mypreveza.gr διαφορετικά θα ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό μέσω αναρτήσεων από όλα τα Πρεβεζάνικα site και blog.

Αναλυτικό ρεπορτάζ δηλώσεις και βίντεο του αγώνα λίγο αργότερα στο www.tomistinenimerosi.gr

Σπύρος Πλέουρας

www.tomistimenimerosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: