Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Κομβική ισοπαλία 2-2 του ΠΑΣ Πρέβεζα στο Κομπότι. Όλα παίζονται για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, μετά την ισοπαλία του Ναυπακτιακού με την Ιτέα.



Με ψυχή χιλίων λεόντων αγωνίστηκε ο ΠΑΣ Πρέβεζα μέσα στο Κομπότι, απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Με περισσότερους από εκατό φίλους του στο πλευρό του ο ΠΑΣ Πρέβεζα, αγωνίζεται σήμερα Κυριακή 19 Μάη στο Κομπότι, απέναντι στον Σκουφά, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ. 

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα, παρατάχθηκε στον αγώνα με την εξής σύνθεση: Λιάσκος, Σκαμνέλος Δ, Σκαμνέλος Χ , Ντέτσικας, Μάρκος,, Βάλβης, Χαϊδάκης, Δήμας, Σιδέρης, Μπόμπορης, Δημουλιάς.

 Στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού κι ενώ ο ΠΑΣ Πρέβεζα μπήκε δυνατά, δυστυχώς δέχθηκε πρώτος γκολ και ο Σκουφάς Κομποτίου πήρε προβάδισμα στο σκορ με 1-0. Ο Σιδέρης με εκπληκτικό σουτ, έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1, ήταν από τα γκολ που συνήθως μπαίνουν σε ... Αγγλικά γήπεδα! 

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε με δύο ευκαιρίες κοντά στο γκολ η μία ήταν με τον Μπόμπορη και η άλλη με τον Σιδέρη που έκανε επέλαση λίγο πιο μπροστά από το κέντρο, έπιασε ένα υπέροχο σουτ, παγώνοντας όλο το γήπεδο, όμως για κακή του τύχη η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.Όλη η ομάδα στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και μαέστρος της ήταν ο Κώστας Δημουλιάς, από τα πόδια του οποίου, περνούσε όλο το παιχνίδι του ΠΑΣ Πρέβεζα.Αδράνεια της άμυνας στο 45΄και ο Σκουφάς πήρε κεφάλι στο ημίχρονο με σκορ 2-1. 

Στην επανάληψη ο Σκαμνέλος κέρδισε πέναλτι και ο Σιδέρης ευστοχώντας έκανε το 2-2 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα! Προς τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, μπροστά στις δύο εστίες, κρατώντας την αγωνία των φιλάθλων στο κατακόρυφο! Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και ο ΠΑΣ Πρέβεζα είχε κλασσικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη , όμως έφυγε από το γήπεδο με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας.

Την ίδια στιγμή  ισόπαλο ήρθε και το άλλο παιχνίδι των μπαράζ στον όμιλό μας, αφού   Ναύπακτος και Ιτέα έμειναν στο 1-1. 

Η ισοπαλία αυτή είναι κομβική αφού την Τετάρτη 22 Μάη στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας, ολυμπιονίκου Αθανασίας Τσουμελέκα, ο ΠΑΣ Πρέβεζα με νίκη απέναντι στην Ιτέα μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι, ενώ μάχη θα γίνει στο άλλο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης όπου ο Σκουφάς Κομποτίου υποδέχεται τη Ναύπακτο.Στον πρώτο αγώνα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 στη Ναύπακτο.

Την Τετάρτη πάμε όλοι γήπεδο!

Σπύρος Πλέουρας



Δεν υπάρχουν σχόλια: