Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική ο ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ. 2-1 επικράτησε μέσα στην Ιτέα.




Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική ο ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ,αφού πήρε την νίκη στην Ιτέα. 

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίχτες του μπήκαν παθιασμένα στον αγωνιστικό χώρο και δεν θα έφευγαν από το γήπεδο, με κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτό το παιχνίδι, ο ΠΑΣ Πρέβεζα δεν είχε την τύχη με το μέρος του, αφού στο 10' ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Δημουλιάς έχασε πέναλτι, και λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ 1-0. 

Ο Σκαμνέλος έφερε το παιχνίδι στα ίσα γράφοντας το 1-1 στο 26' και με αυτό το σκορ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. 

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Πρέβεζα έψαξε το δεύτερο γκολ, το οποίο σημείωσε ο Βασίλης Μάρκος στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Παίχτες, φίλαθλοι , διοίκηση και πάγκος έγιναν ένα κουβάρι.
Ο ΠΑΣ Πρέβεζα την Κυριακή 12 Μάη έκανε το πρώτο βήμα και βρίσκεται πιο κοντά στο όνειρο της ανόδου στην Γ' Εθνική. 

Στο άλλο παιχνίδι μπαράζ Σκουφάς Κομποτίου και Ναυπακτιακός Αστέρας, ήρθαν ισόπαλοι 3-3. 

Έτσι στην βαθμολογία των μπαράζ ο ΠΑΣ Πρέβεζα είναι πρώτος με 3 βαθμούς, Ναύπακτος και Κομπότι έχουν από έναν και μηδέν Βαθμούς η Ιτέα. 

Την Τετάρτη 15 Μάη, ο ΠΑΣ Πρέβεζα υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας την ομάδα της Ναυπάκτου! 

Φίλαθλοι, όλοι κοντά στον ΠΑΣ Πρέβεζα, να τον σπρώξουμε για να ανέβει στην Γ' Εθνική! 

Σπύρος Πλέουρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: