Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ξεσηκωμός για το παιχνίδι του ΠΑΣ Πρέβεζα με τη Ναύπακτο. Σήμερα Τετάρτη 15 Μαϊου, στις 17.00' το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας, ο σημαντικότερος αγώνας για την άνοδο στη Γ' Εθνική!


Μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ Πρέβεζα στον πρώτο αγώνα των μπαράζ μέσα στην Ιτέα με σκορ 2-1, το παιχνίδι της Τετάρτης 15 Μάη στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας ολυμπιονίκου Αθανασίας Τσουμελέκα, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας, αφού με νίκη σποσπάται 5 βαθμούς από τη Ναύπακτο, την οποία αντιμετωπίζει. Στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας έχει σημάνει συναγερμός και όλοι ζουν για το μεγάλο παιχνίδι και θα βρεθούν στο γήπεδο, για να στηρίξουν την ομάδα.

Οι παίκτες του ΠΑΣ Πρέβεζα βρίσκονται σε άριστη ψυχολογική κατάσταση μετά τη νίκη στην Ιτέα, που για όσοι δε γνωρίζουν, κάθε άλλο παρά σε εύκολες συνθήκες ήρθε. Το κλωτσίδι πήγαινε σύννεφο από τους γηπεδούχους, αντικείμενο δέχθηκε ο βοηθός προπονητή κ. Παναγιωτίδης, φτύνανε τους παίκτες μας και γενικά μέσα σε μία πολεμική ατμόσφαιρα οι παίκτες του ΠΑΣ Πρέβεζα, είχαν το σθένος και τον τσαμπουκά, να αποδράσουν από την Ιτέα με τη νίκη! 


Αυτές οι ψυχάρες σήμερα Τετάρτη 15 Μάη στις 5 το απόγευμα υποδέχονται στον δεύτερο αγώνα των μπαράζ τη Ναύπακτο και χρειάζονται τη στήριξή μας. Σήμερα πρέπει να αφήσουμε άλλες... υποχρεώσεις και να βρεθούμε στο γήπεδο, για να στηρίξουμε τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Το αξίζουν αυτά τα παιδιά, το αξίζει η ίδια η ιστορία της Πρέβεζας, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το σωματείο του ΠΑΣ Πρέβεζα. Σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες για σας που αγαπάτε τον ΠΑΣ Πρέβεζα, σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο.

Το μέχρι τώρα κλίμα δείχνει ότι επικρατεί ξεσηκωμός στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΣ Πρέβεζα, για το ραντεβού της ομάδας με την ιστορία. Με νίκη κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στη Γ΄Εθνική! Από αυτό το ραντεβού δεν πρέπει να λείψει κανείς! όλοι κοντά στην ομάδα!
Τα παιδιά του ΠΑΣ Πρέβεζα ετοιμάζονται να μας δώσουν αύριο μια μεγάλη χαρά, αξίζει να βρεθούμε στο πλευρό τους, αξίζει να βρεθούμε δίπλα τους! Συνομιλώντας με τον Τάσο Αμάραντο από τη διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα, μας τόνισε ότι το κλίμα είναι άριστο στην ομάδα και διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες είναι ενωμένοι σαν γροθιά για τη νίκη και ζητούν τη συμπαράσταση του κόσμου την Τετάρτη 15/5/!

Σπύρος Πλέουρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: