Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Στέφανε μπορείς!


Από τον Βασίλη Μπόνιο

Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό το περιστατικό του Παγκρατίου με τα καλοχτενισμένα αυγά και γιαούρτια που εκσφενδόνισαν άγνωστοι, στους βολευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι βρισκόντουσαν σε κατάσταση συνομωσίας σε μπαρ της περιοχής.

Και έχει ενδιαφέρον γιατί αποδεικνύει ότι τα αντανακλαστικά της κοινωνίας δεν έχουν σιγάσει εντελώς.
Οι συμμετέχοντες στη μάζωξη βουλευτές ήταν του κλίματος Βενιζέλου, ενός συνταγματολόγου ο οποίος υποδύεται τον υ. Οικονομικών, με την ανοχή του πλαδαρού πολιτικά πρωθυπουργού Παπαδήμου.

Ο θιασώτης των χαρατσιών και αποδεδειγμένα ψευδόμενος-το έκανε όταν υποστήριζε ότι η Τρόικα έφυγε αυθόρμητα από την Αθήνα η όταν εως πριν λίγες ώρες υποστήριζε ότι το PSI πηγαίνει καλά-Βενιζέλος θέλει να πάρει το ΠΑΣΟΚ.

Είναι ο ίδιος που κρατικοποίησε την σκανδαλιάρα Proton Bank, που συμμετείχε στο πλιάτσικο των 4 Airbus, που κατασκεύασε το νόμο περί μη ευθύνης υπουργών και πάει λέγοντας.

Αυτός ο κύριος απαιτεί να πάρει το ΠΑΣΟΚ στα χέρια του.
Καλύτερα θα ήταν οι Πασόκοι να κάνουν χαρακίρι παρά να τον επιλέξουν για ηγέτη τους.
Γι' αυτό το κατάντημα έχει τεράστιες ευθύνες ο ΓΑΠ, ο οποίος του εκχώρησε έδαφος τα τελευταία δύο χρόνια.

Λέμε λοιπόν ανοιχτά στον Παπανδρέου πως το να παραδώσει το ΠΑΣΟΚ στον Βενιζέλο θα προκαλέσει τέτοια ανήκεστο βλάβη στη χώρα που δεν θα συγκρίνετε μ αυτή του Μνημονίου και της Τρόικας!

Καλούμε τον Παπανδρέου την ύστατη στιγμή ν' αφήσει τις μακακίες και να συνέλθει.

Σε διαφορετική περίπτωση καλά θα κάνει να αφήσει τον Βενιζέλο στο έλεος του Στέφανου Τζουμάκα, ο οποίος είναι μια γνήσια αντιμνημονιακή φωνή μέσα στο ΠΑΣΟΚ.Ένας πραγματικός ροκάς που έρχεται από το ιστορικό παρελθόν του Κινήματος έτοιμος να κάνει την έκπληξη.

Το λέω αυτό γιατί διάφοροι κοκορόμυαλοι που υποδύονται τους πολιτικούς συντάκτες μιλάνε-απορώ πως τους το επιτρέπουν-για γραφική περίπτωση.
Γραφικές περιπτώσεις και επικίνδυνες για τον τόπο, είναι οι λινάτσες του Μνημονίου κι όχι ο Στέφανος Τζουμάκας.


www.epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: