Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Στην πόλη της Πρέβεζας βρίσκεται από την Δευτέρα μέχρι αύριο ο ποδηλάτης του Κόσμου.



Στην πόλη  της Πρέβεζας βρίσκεται από τη Δευτέρα, ο ποδηλάτης του κόσμου, Γρηγόρης Βεροιώτης στο  πλαίσιο  Πανευρωπαϊκής δράσης, ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι του με το ενεργειακό του ποδήλατο και σύνθημα "Η ζωή είναι ωραία", αρχές φθινοπώρου από την Θεσσαλονίκη με προορισμό 22 χώρες.



Ο Γρηγόρης Βεροιώτης έχοντας στη φαρέτρα του το τρίπτυχο "Συνεργασία- Διάλογος -Ανάπτυξη", θα διανύσει με το ποδήλατο του 60.000 χιλιόμετρα, περνώντας από 22 ευρωπαϊκές χώρες, 368 δήμους, 120 περιφέρειες, 2.780 Οργανισμούς και Ενώσεις Πολιτών. Στην Πρέβεζα ποδηλάτης θα μείνει μέχρι και αύριο  και η καθιερωμένη ποδηλατάδα- ξενάγηση που πλέον έχει γίνει θεσμός σε όλους τους μέχρι τώρα σταθμούς που επισκέφθηκε  θα πραγματοποιηθεί και στην πόλη μας.

Ο κ. Βεροιώτης  θα συναντηθεί με εκπροσώπους συλλόγων θα τους μιλήσει για το ταξίδι και τους στόχους που επιθυμεί να πετύχει, ανταλλάσοντας απόψεις και ιδέες, μεταφέροντας αυτά  στο εξωτερικό στους αντίστοιχους αρμόδιους φορείς. Ακόμη θα  επισκεφθεί το δημαρχείο της πόλης, όπου για άλλη μια φορά όπως και στους προηγούμενους σταθμούς του θα παραλάβει το επίσημο σύμφωνο φιλίας.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: