Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Θεσπρωτία: Απογυμνώνουν την Παραμυθιά από δημόσιες υπηρεσίες.


Την έντονη αντίδραση της δημάρχου Σουλίου Σταυρούλας Μπραϊμη, προκαλεί το διαφαινόμενο κλείσιμο του παραρτήματος ΙΚΑ της Παραμυθιάς. Σε ανακοίνωση, που την συνυπογράφει και το Δημοτικό Συμβούλιο, τονίζει ότι «το τελευταίο διάστημα ο Δήμος Σουλίου δέχεται μια άγρια επίθεση από την Κεντρική Κρατική Εξουσία με το κλείσιμο και τη συγχώνευση σημαντικών δημόσιων υπηρεσιών ξεκινώντας από το Εσπερινό Γυμνάσιο Παραμυθιάς, τη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία και συνεχίζεται, όπως φαίνεται με το κλείσιμο του Παραρτήματος ΙΚΑ Παραμυθιάς».


«Ο Δήμος Σουλίου - συνεχίζει η ανακοίνωση - διαμαρτύρεται έντονα για το κλείσιμο αυτών των απαραίτητων για τους δημότες υπηρεσιών. Φαίνεται ότι η διεκδίκηση των αυτονόητων με έγγραφα και παραστάσεις στα υπουργεία δεν αρκούν».

Η επόμενη κίνηση της Δημάρχου Σουλίου είναι ο προγραμματισμός συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη Τετάρτη (ώρα 6 μ.μ.) με μοναδικό θέμα τη «Συζήτηση - Ψήφισμα και λήψη απόφασης για δυναμικές κινητοποιήσεις, με αφορμή τη συνέχιση κατάργησης Δημοσίων Υπηρεσιών που εδρεύουν στο Δήμο μας, με την κατάργηση του Ι.Κ.Α».

www.proinoslogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: