Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Η Παιδική Χορωδία της Ενορίας Aγίου Βησσαρίωνος στην Αθήνα, στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2012.

Η Παιδική Χορωδία της Ενορίας Aγίου Βησσαρίωνος Φιλιππιάδος, ξεκινά την νέα χρονιά δημιουργικά με δύο εμφανίσεις της στην Αθήνα, στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2012.


Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 11.00 το πρωί, θα παρουσιάσει μουσικό πρόγραμμα από κοινού με την γνωστή αοιδό Αρετή Κετιμέ και το νεανικό χορευτικό τμήμα της ενορίας Αγίου Γερασίμου Άνω Ιλισίων, στα πλαίσια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Μορφωτικού Συνδέσμου Νήσου Χάλκης (Κωνσταντινουπόλεως).

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 5.00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η βράβευση από την αρμόδια Συνοδική Επιτροπή της Εκκλησίας της Ελλάδος, όσων νέων διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «ΝΕΟΙ- ΕΚΚΛΗΣΙΑ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2011». Η τελετή βράβευσης θα λάβει χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Φάληρο Αττικής. Ο Παντελής Διαμάντης, ένα ταλαντούχο παιδί της Ενορίας μας, βραβεύτηκε με το Ά Βραβείο σύνθεσης, για τον στίχο του τραγουδιού ’’Το ανέσπερο φως των ποιητών’’, εμπνευσμένο από τους δύο μεγάλους των ελληνικών γραμμάτων, Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη και Οδυσσέα Ελύτη. Η Παιδική Χορωδία, συνοδεύοντας τον Παντελή, θα ερμηνεύσει το παραπάνω τραγούδι. Η μουσική επένδυση του τραγουδιού, είναι του Αλέξη Κώστα.

Με μεγάλη χαρά περιμένουμε την συμμετοχή, στις καλλιτεχνικές δραστηριότητες της Χορωδίας, όσων φίλων βρίσκονται στην Αθήνα, και όχι μόνο!

Καλή Χρονιά!

www.agiosvissarionas.gr
welovefilippiada.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: