Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Δήλωση Χρήστου Γκόκα για εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη ως Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ και του ΠΑΣΟΚ

Ο δεύτερος γύρος των εκλογών, ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη του Νίκου Ανδρουλάκη ως Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ. Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο νέο Πρόεδρό μας για την εκλογή του, και εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Είναι επίσης άξιοι συγχαρητηρίων και οι άλλοι υποψήφιοι για τη θέση του Προέδρου, για τον αξιοπρεπή τους αγώνα, τις ιδέες και τις προτάσεις που κατέθεσαν και για τη συμβολή τους στη μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων σ’ αυτές τις εκλογές .

Η μεγάλη και μαζική συμμετοχή και στο δεύτερο γύρο των εκλογών, επιβεβαίωσε τη δυναμική, που, η πολλή μεγάλη επίσης συμμετοχή στον πρώτο γύρο, έδωσε στη Δημοκρατική Παράταξη, αλλά και την προσδοκία και την ελπίδα των πολιτών για αξιόπιστη και ρεαλιστική πολιτική λύση από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη.

Επίσης, η μεγάλη συμμετοχή και στο δεύτερο γύρο, αποτελεί μήνυμα πολιτικής ενότητας για την Παράταξή μας. Όλους όσους συμμετείχαν τους ευχαριστούμε για την τιμή και τη στήριξή τους σ’ αυτή την κορυφαία εσωκομματική μας διαδικασία.

Αντίστοιχα, είναι μεγάλη και η ευθύνη για όλους μας, να ανταποκριθούμε σ’ αυτές τις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη που έδειξαν όσοι προσήλθαν στις κάλπες, αλλά και η κοινωνία ευρύτερα.

Μας περιμένει πολλή δουλειά. Για την ισχυροποίηση της Παράταξης, σε ρόλο πρωταγωνιστή, για όλα όσα έχει ανάγκη η κοινωνία και η χώρα μας. Με ένα προοδευτικό και σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό Ευρωπαϊκό κόμμα. Είμαστε δίπλα στο νέο Πρόεδρο, τον Νίκο Ανδρουλάκη, για να υλοποιηθούν αυτοί οι στόχοι.

Από σήμερα, όλοι μαζί προχωράμε ενωμένοι και με την Αυτόνομη πορεία που έχουμε κατακτήσει. Συνεχίζουμε και κουβαλάμε μαζί μας την πολύτιμη πολιτική παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά.

Με Πολιτική Ενότητα και στήριξη στο νέο Πρόεδρο από όλους μας, καλούμαστε μέσα από συλλογικές προσπάθειες και αγώνες, να διαμορφώσουμε μια νέα νικηφόρα πορεία για τη Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής, που θα ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας μας και στο χρέος μας προς την πατρίδα μας.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ

Βουλευτής Άρτας - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: