Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Δήλωση του Χρήστου Μέγα για την εκλογή του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη

ΠΑΣΟΚ: Ανανέωση και Νίκη

Μια νέα εποχή αρχίζει για το ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική Παράταξη, την Πατρίδα μας!
Η νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη αποτελεί λαϊκό μήνυμα για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, την δυναμική διατύπωση των λαϊκών αιτημάτων για μια διαφορετική ρότα με κοινωνικό πρόσημο. Για την Ανανέωση του ΠΑΣΟΚ. Η λαϊκή επιλογή ανασύνταξης με τους 270.000 ψηφοφόρους μας έχει ως στόχο μια αποφασιστική δράση με φρέσκες ιδέες και κοστολογημένες προτάσεις για την διακυβέρνηση της χώρας!

Η Κεντροαριστερά αλλάζει σελίδα, η Προοδευτική Παράταξη έρχεται!

Η επόμενη ημέρα έχει πολύ δουλειά και λιγότερες ατάκες αυτοθαυμασμού. Έχουμε μπει σε μια εποχή που απαιτείται τα κόμματα να δίνουν λύσεις. Να πάψουν να θεωρούνται κλειστοί, πελατειακοί μηχανισμοί που διχάζουν και δεν βοηθούν να πάει μπροστά ο τόπος. Άρα, έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μα. Και θα την ξεκινήσουμε όλοι ΜΑΖΊ, ώστε να λύσουμε προβλήματα, να απαντήσουμε σωστά στα αιτήματα, να δώσουμε προοπτική.

Τώρα απαιτείται το κλίμα Ανανέωσης, η διάθεση συμμετοχής και συνδιαμόρφωσης των θέσεων και προτάσεων του Κινήματός μας, να διαχυθούν παντού! Σε κάθε οργάνωση του Κινήματός μας, σε όλες τις δράσεις μας!

Όπως δήλωσε και ο Πρόεδρός μας Νίκος Ανδρουλάκης «Προχωράμε δυναμικά να ανασυγκροτήσουμε την Κεντροαριστερά. Ο τόπος έχει ανάγκη μία ισχυρή φωνή προόδου, ρεαλισμού, μία ισχυρή σοσιαλδημοκρατική φωνή. Ο στόχος μου είναι αυτό να το προσφέρει το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη, διότι πρέπει και ο τόπος να αλλάξει σελίδα».

Μια Νέα Εποχή ανατέλλει. Καλώ τους νέους, τους ενεργούς πολίτες, τα δραστήρια κοινωνικά στελέχη, τον κάθε ψηφοφόρο προσωπικά να πάρει δυναμικά μέρος σε αυτό τον αγώνα προκειμένου να μετάσχει, να προσφέρει, να προτείνει, να ΑΛΛΑΞΕΙ νοοτροπίες και κατεστημένα. Να κερδίσουμε το ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΖΙ!

Χρήστος Μέγας

Δημοσιογράφος


Δεν υπάρχουν σχόλια: