Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Ένας εφοπλιστικός γάμος… γεμίζει το Ζαγόρι!


Ένας εφοπλιστικός γάμος φέρνει το Ζαγόρι στο επίκεντρο των ελληνικών και των ξένων μέσων ενημέρωσης… Ένας εφοπλιστικός γάμος φέρνει τεράστια προβολή για την περιοχή και σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Στις 19 Ιουνίου, σε ένα πανέμορφο τοπίο, θα γίνει ο γάμος του Αντώνη Λαιμού, γόνου της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και της Μαρίκας Αράπογλου, κόρης του πρώην Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Τάκη Αράπογλου.

Οι προετοιμασίες στην περιοχή έχουν ξεκινήσει και οι κρατήσεις σε όλα τα καταλύματα τόσο του Παπίγκου όσο και των γειτονικών χωριών αγγίζουν το 100%.

Η γαμήλια τελετή θα γίνει στην εκκλησία του χωριού και θα χοροστατήσει, σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος.

Η δεξίωση θα γίνει σε ιδιόκτητο χώρο που έχει αγοράσει ο Αντώνης Λαιμός με απώτερο στόχο να κατασκευάσει σπίτι στην περιοχή.

Ο χώρος αυτός διαμορφώνεται ειδικά για να υποδεχθεί τους υψηλούς προσκεκλημένους του επώνυμου ζευγαριού και των οικογενειών τους μεταξύ των οποίων αναμένεται να είναι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο εφοπλιστικός γάμος της χρονιάς φέρνει πολύ κόσμο στο Ζαγόρι και ο απόηχος αυτού αναμένεται να προσθέσει τεράστια προβολή στα πανέμορφα χρονιά.

 https://www.epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: