Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

ΟΠΕΚΕΠΕ. Παραλειπόμενα πληρωμής, περιστατικά ασφαλείας και ο εισαγγελέας που έρχεται

Επειδή στον ΟΠΕΚΕΠΕ για να καλύψουν τις επαναλαμβανόμενες παρανομίες τους δεν κοιτάνε τι έγραφαν στα έγγραφα που δώσαμε στην δημοσιότητα ψάχνουν να σωθούν με περιστατικά ασφάλειας.

Περιστατικά Ασφάλειας που θα τα λύσει ο Εισαγγελέας 

Περιστατικό Ασφάλειας 1- στην κατανομή του Εθνικού Αποθέματος 2020. Πλοίο τράκαρε με τραίνο. Το πλοίο με τους πειρατές του εθνικού αποθέματος τράκαρε με το τραίνο των αγανακτισμένων κτηνοτρόφων. Πάνω στη μανούβρα στο Πειραιά μπάταραν 48 ώρες πριν πάρουν τα φράγκα. 

Περιστατικό ασφάλειας 2- στην κατανομή του Εθνικού Αποθέματος 2020. Από το τράκο ο Σπήλιος ξύπνησε και τσιμπιούνταν όταν κατάλαβε ότι αυτός θα έβαζε τις υπογραφές για πολλές μα πολλές κατανομές Εθνικό Απόθεμα μαϊμού, ενώ τους έχει μαρκάρει ο εισαγγελέας. Μπορεί και να  θυμήθηκε  ότι ο νόμος περί ευθύνης υπουργών έχει αλλάξει.

Περιστατικό ασφάλειας 3- στην κατανομή του Εθνικού Αποθέματος 2020. Όταν κ. Ρέππα στέλνεις το έγγραφο επιλεκτικά στα δύο μέλη της διοίκησης, που τα θεωρείς του χεριού σου, για να κοροϊδέψεις τον υπουργό και να βάλει την υπογραφή του και αφήνεις τους δύο άλλους απ’ έξω, μετά  βγαίνουν αντίγραφα για να πάρουν όλοι, κάποιο από αυτά παραπέφτει και αποκαλύπτονται πράγματα και θάματα. Άγιο είχε ο Σπήλιος! 

Περιστατικό ασφάλειας 4- στην κατανομή του Εθνικού Αποθέματος 2020- Σοβαρό. Όταν το ίδιο στέλεχος έχει συντάξει την απόφαση κατανομής του ΕΑ το 2015, χωρίς κανένα κριτήριο αξιολόγησης για την κατανομή, διεξάγει η ίδια τους ελέγχους, ευλογεί η ίδια σε έγγραφό της τι καλά που τα έκανε, η ίδια σχεδιάζει τον τρόπο διεξαγωγής των ελέγχων για να βγάλει το αποτέλεσμα που θέλει, όταν αλλάζει την εγκύκλιο ελέγχου του Βάρρα μόλις φύγει, όταν η ίδια ενώ αλλάζει Διεύθυνση και καθήκοντα  το βασικό της αντικείμενο εξακολουθεί να αποτελεί η κατανομή του Εθνικού Αποθέματος και παραμελεί τα  άλλα καθήκοντα της , ενώ πρωτοστατεί 5 χρόνια για το τι λέει ο κανονισμός γιατί μόνο έτσι θα βολευτεί η παράγκα του εθνικού αποθέματος, και υπολογίζεις την πληρωμή τους πριν την υπογραφή των δικαιωμάτων από τον υπουργό, ναι αυτό είναι περιστατικό ασφάλειας. Παλιά το έλεγαν Λουδοβίκο, σήμερα Πέππα.

Περιστατικό ασφαλείας 5- στην κατανομή του Εθνικού Αποθέματος 2020. Η δημοσιοποίηση του εγγράφου της 3.6.2021 έδειξε σε αυτά τα ΚΥΔ που κάνουν καλά τη δουλειά τους, πώς κάποιοι άλλοι (παράγοντες) με συνεργασία εντός ΟΠΕΚΕΠΕ και αλλού περνούσαν τους κατάλληλους κωδικούς στα βοσκοτόπια με πολλά βράχια. Απολιθωμένοι βοσκότοποι, που γενούν επιδοτήσεις - πιο απολιθωμένο μυαλό έλεγε σε όλους ότι το επιτρέπει ο κοινοτικός κανονισμός και την πάτησε και ο Σταύρος.

Περιστατικό ασφαλείας 6- στην κατανομή του Εθνικού Αποθέματος 2020: Τι θα γίνει με τα καπάρα που έχουν δοθεί όχι σε ενοίκια αλλά στα κυκλώματα για να βρίσκουν εκτάσεις και να δηλώνουν απολιθωμένα- βοσκοτόπια που φυτρώνουν αγριλιές. Εδώ υπεισέρχονται περιστατικά ασφάλειας  οικονομικών  συναλλαγών, θα γελάσουμε πολύ…

Περιστατικό ασφάλειας 7 - στην κατανομή του Εθνικού Αποθεματος 2020. Αυτοί που πήραν το Δεκέμβρη σε απολιθωμένα βοσκοτόπια κουνάνε το δάχτυλο στους άλλους που έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Τους λένε είχε κουμπάρο το Βορίδη κέρδισες, είχες κουμπάρο το Λιβανό έχασες. Είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο Βορίδης βοηθάει τις κουμπαριές του. 

Περιστατικό ασφάλειας 8 - στην κατανομή του Εθνικού Αποθεματος 2020. Το πραγματικό περιστατικό ασφάλειας είναι να δούμε τις επόμενες ημέρες εάν τα 41 εκ που δεν καταβλήθηκαν πήγαν πίσω στους παραγωγούς. Πολύ λένε ότι δεν πήραν τα σωστά χρήματα. Σε λίγο θα φανεί και θα δούμε τότε τα περιστατικά.  

Περιστατικό ασφάλειας 9 - στην κατανομή του Εθνικού Αποθέματος 2020. Σοβαρό περιστατικό ασφάλειας αυτά που γράφει η Διαμάντω και ο Λάμπης, ποιος από τα ΚΥΔ κάνει αυτές τις δουλειές και τι κάνει ο συντονιστής, δεν πιστεύω και αυτών  των ΚΥΔ το άλλο μισό είναι εντός του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Περιστατικό ασφάλειας 10 - Σε λίγο απασφαλίζει ο εισαγγελέας 

https://www.agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: